Apartamento T3 para restauro, primeiro andar, Centro, Milies

Milies
  • € 450/mês
  • 4
  • 120
  • 1
  • 1
  • Não
Anúncio atualizado em 30/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 888-240 - Μηλιές Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο - Τιμή: 450 €
Το σπίτι έχει έκταση 120 τετραγωνικά μέτρα στον πρώτο όροφο και διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα. Βρίσκεται στα βουνά, προσφέροντας μια γαλήνια και φυσική ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για χαλάρωση.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει γη και είναι κατάλληλη για χρήση ως Airbnb, καθώς επιτρέπεται η επινοικιαση και υπάρχει η δυνατότητα επίσης να χωριστεί σε 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα. Παρόλο που κτίστηκε το 1980 και χρειάζεται λίγες εργασίες ανακαίνισης, η μοναδική τοποθεσία της ιδιοκτησίας και η εκπληκτική θέα της την καθιστούν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω ενός μονοπατιού, προσθέτοντας στην αίσθηση μοναδικότητας και απομόνωσης που παρέχει αυτό το ακίνητο. Επιπλέον, το χωριό των Μηλιών είναι τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία για ενοικιαζόμενα ακίνητα ή απλώς ως ένα ήσυχο καταφύγιο για εσάς.

Μη χάσετε αυτήν τη φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παράδεισου σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε περισσότερα για αυτήν την υπέροχη ιδιοκτησία.
Características
Referência
888-240
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
120 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Jardim comum
Custos
preço
€ 450/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1980
estado
A reestruturar
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante