Sótão 178 m² com varanda, Centro, Rethymno

Rethymno
  • € 630.000
  • 5
  • 178
  • 3
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 11/06/2024
Descrição
https://my.matterport.com/show/?m=LVT53crY8Tb

#Ρέθυμνο #Κέντρο
#Πωλείται Διαμέρισμα Ρετιρέ 178τ.μ.
Τιμή: 630.000€

Πρόκειται για ένα πολυτελές, διαμπερές ρετιρέ, επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο. Από την είσοδο του διαμερίσματος, βρίσκεται κανείς σε έναν εντυπωσιακά φωτεινό και ανοιχτό χώρο που περιλαμβάνει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Κυρίαρχο στοιχείο του χώρου είναι ο υπέροχος φεγγίτης, που εκτός από την καλαισθησία του, προσφέρει και άπλετο φυσικό φως. Προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού, βρίσκονται 4 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ένα ακόμα μπάνιο με ντουζιέρα. Επίσης, υπάρχει και μια αποθήκη.

Το ρετιρέ διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την πόλη. Έχει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, κλιματιστικά και ηλιακό θερμοσίφωνα. Η πολυκατοικία διαθέτει ασανσέρ, προσφέροντας άνεση και ευκολία στους κατοίκους.

Κατάλληλο για Ιδιοκατοίκηση και Επένδυση

Το ρετιρέ είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική χρήση στον τουρισμό, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για αξιοποίηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή.

Κέντρο του Ρεθύμνου

Το κέντρο του Ρεθύμνου είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ζωντανούς προορισμούς στην Κρήτη. Η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου διατηρεί την αυθεντική κρητική αρχιτεκτονική με τα στενά δρομάκια, τα βενετσιάνικα και οθωμανικά κτήρια και τις γραφικές πλατείες της. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια πληθώρα από καφέ, ταβέρνες, μπαρ και καταστήματα, καθιστώντας το κέντρο έναν ιδανικό προορισμό για βόλτα, φαγητό και διασκέδαση.

Το Ρέθυμνο είναι επίσης γνωστό για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του, όπως φεστιβάλ, εκθέσεις και συναυλίες, που διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το κάστρο της Φορτέτζας προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την πόλη και αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες.

Το κέντρο του Ρεθύμνου συνδυάζει την παραδοσιακή ομορφιά με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον για κατοίκους και επισκέπτες.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale

https://my.matterport.com/show/?m=LVT53crY8Tb
Características
Referência
1558555
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
178 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 630.000
Eficiência energética
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante