Escritório - Estúdio para Renda

MarousiΜαρούσι
  • € 10.000/mês
  • 350
  • 3+
Anúncio atualizado em 11/04/2024
Descrição
Υπέροχο γραφείο προς ενοικίαση στο Μαρούσι!
Αυτό το εντυπωσιακό γραφείο, βρίσκεται στον 1ο όροφο και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την επιχείρησή σας. Με συνολική επιφάνεια 456 τ.μ., προσφέρει άνετους χώρους για να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Το γραφείο βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για εσάς και τους συνεργάτες σας.
Αυτό το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1991, αλλά πρόσφατα ανακαινίστηκε το 2023, προσφέροντας μια σύγχρονη και φρέσκια ατμόσφαιρα και εικόνα. Διαθέτει 2 μπάνια και 4 τουαλέτες για την άνεση και την πρακτικότητά σας, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για τις ανάγκες σας.
Η θέρμανση του γραφείου είναι αυτόνομη με fan coil και με σύγχρονα κουφώματα/παράθυρα υπάρχει καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση, διασφαλίζοντας ένα άνετο περιβάλλον εργασίας.
Η κατάσταση του γραφείου είναι ανακαινισμένη και καταπληκτική. Μπορείτε να απολαύσετε μια εκπληκτική θέα προς το βουνό και το πράσινο περιβάλλον. Ο βόρειοανατολικός προσανατολισμός εξασφαλίζει άφθονο φυσικό φως και φρέσκο αέρα.
Το γραφείο είναι γωνιακό, προσόψεως και βρίσκεται επί λεωφόρου, προσφέροντας ευκολία στην πρόσβαση και ένα εντυπωσιακό προφίλ. Είναι φωτεινό και διαμπερές, ενώ διαθέτει πρόσβαση/ράμπα για ΑΜΕΑ, καθιστώντας το προσβάσιμο για όλους. Παρέχονται επίσης τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: δομημένη καλωδίωση, rack, ρεύμα, έξοδος κινδύνου, θυροτηλεόραση, κάμερες ασφαλείας, πυροσβεστήρες, ανιχνευτής καπνού και ενεργειακή αυτονομία.
Αυτό το γραφείο στο Μαρούσι είναι πολυτελές και προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Τιμή: €12.000. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Características
Referência
339617
contrato
Renda
tipologia
Escritório - Estúdio | Propriedade de luxo
superfície
350 m²
quartos
3+ casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Exposição externa
Com fio
Custos
preço
€ 10.000/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1991
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Opções adicionais

Contactar o anunciante