Sótão Λουτράκι-Περαχώρα, Palaio Kalamaki, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΛουτράκι-Περαχώρα
  • € 750/mês
  • 4
  • 105
  • 2
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 29/05/2024
Descrição
Οροφοδιαμέρισμα-ρετιρέ προς ενοικίαση, στο Καλαμάκι (Δήμος Λουτρακίου) , 4ου ορόφου. Πρόκειται για ένα προσεγμένο διαμέρισμα που ξεχωρίζει, ανεξάρτητο και ασφαλές με καταπληκτική και πανοραμική θέα! Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 105 τ.μ.. Αποτελείται από 3 Υ/Δ με ντουλάπες, 2 πλήρη μπάνια, 1 κουζίνα ξεχωριστή, 1 μεγάλο διάδρομο, 1 οφίς και 1 σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι. Έχει κατασκευαστεί το 1971 και ανακαινίστηκε το 2022. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο καθώς απέχει μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, 6 λεπτά από το Λουτράκι και 2 λεπτά από τον Ισθμό της Κορίνθου. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με ρεύμα. Διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση και παρέχεται πλήρως επιπλωμένο με μοντέρνα επίπλωση και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Το ακίνητο διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά, διπλά τζάμια, σίτες παντού, 5 σύγχρονα ιαπωνικά κλιματιστικά inverter χαμηλής κατανάλωσης που καλύπτουν όλους τους χώρους, μεγάλη ηλεκτρική τέντα 10 μέτρων για εκτεταμένη σκίαση, μόνωση στην ταράτσα, εγκατάσταση δορυφορικής t/v, συναγερμό, πόρτα ασφαλείας, πατάρι, νυχτερινό ρεύμα. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Γ κατηγορίας και τα δάπεδα είναι από μωσαϊκό αρίστης ποιότητας. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, βρίσκεται κοντά σε θάλασσα, παραλία, σχολείο, εκκλησία και έχει μοναδική θέα σε θάλασσα (Σαρωνικός κόλπος) και βουνό, καθώς βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο όλου του οικισμού. Διαθέτει περιμετρικά ενιαία βεράντα 160 τ.μ. στην οποία όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση. Το ακίνητο είναι φρεσκοβαμμένο, (εσωτερικά κι εξωτερικά), προσόψεως, τρίφατσο, ευάερο, ηλιόλουστο, δροσερό, διαμπερές, πανταχόθεν ελεύθερο, πολύ ευχάριστο, κατάλληλο για οικογένειες, ζευγάρια, ή εργαζόμενους, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, επιτρέπονται τα κατοικίδια και είναι άμεσα διαθέσιμο.Τιμή: €750/μήνα. Παρέχεται επίσης και για βραχυπρόθεσμη μίσθωση και σε αυτή την περίπτωση η τιμή διαμορφώνεται σύμφωνα με το χρόνο της μίσθωσης και δεν περιλαμβάνει τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. Edrasi Real Estate, email: edrasirealestate@gmail.com

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).
Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Características
Referência
344979
contrato
Renda
tipologia
Sótão
superfície
105 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 750/mês
despesas de condomínio
€ 15/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1971
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante