Espaço comercial para Renda

Faliro - Ippokratio
  • € 320/mês
  • 50
  • 1
Anúncio atualizado em 26/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1133 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ιπποκράτειο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο κατάστημα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, ρολά ασφαλείας, πρόσοψη 2 μέτρα - Τιμή: 320 €
Το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με ρολό ασφαλείας. Υπάρχει τουαλέτα με ντουζιέρα και αναμονή για κουζινάκι. Έχει καλή προβολή και είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Θα προτιμηθούν εταιρείες courier και υπηρεσίες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού. Η τιμή είναι συζητήσιμη.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Referência
1133
contrato
Renda
tipologia
Espaço comercial
superfície
50 m²
quartos
1 casa de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
montras
2 m lineares
outras características
Exposição externa
Custos
preço
€ 320/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
Opções adicionais

Contactar o anunciante