Vila familiar 120 m², Agioi Apostoloi, Kalamos

Kalamos
  • € 230.000
  • 5
  • 120
  • 3+
  • Não
Descrição
ΕΞΟΧΙΚΑ
Πωλείται επιπλωμένο, καταπράσινο εξοχικό στους Αγ. Αποστόλους Αττικής, στραμμένο προς το Νότιο Ευβοϊκό. Εκτός Σχεδίου αλλά με όλες τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες. Ιδανικό για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και θέλουν να μείνουν μέσα στη Φύση. Απέχει περίπου 1.000μ. από την παραλία/λιμανάκι του χωριού Άγ. Απόστολοι. Συνορεύει με το «Χιλιοπόταμο» ένα «ζωντανό» μικρό ποτάμι, πνιγμένο στα πλατάνια και τη δροσιά. Το νερό του κυλά και τους 12 μήνες του χρόνου.
Το κτήμα, εκτάσεως 1.500τμ είναι φυτεμένο με πάσης φύσεως εσπεριδοειδή. Τα δέντρα είναι υγιή και φροντισμένα και παράγουν άφθονα φρούτα. Ο κήπος είναι γεμάτος από λουλούδια και γλάστρες που ανθοφορούν όλη τη διάρκεια του έτους. Το κτήμα έχει δική του γεώτρηση και συνδέεται με το Κοινοτικό Δίκτυο νερού. Έχει βεβαίως σύνδεση με ΔΕΗ και ΟΤΕ.
Το κτήριο έχει επιφάνεια 120τμ σε 2 επίπεδα. Η ταράτσα είναι επιμελώς μονωμένη για υγρασία και θερμότητα. Στα δύο επίπεδα υπάρχουν δύο «λειτουργούντα» τζάκια. Υπάρχει, φυσικά συναγερμός, κεντρική θέρμανση, πόρτες ασφαλείας, διπλά τζάμια και έχει έτσι κάθε πρόνοια και φροντίδα για ασφαλή και άνετη διαβίωση.
Η κατασκευή περιλαμβάνει πολλές μικρές, σκιερές αυλές στρωμένες με Πηλιορείτικες πλάκες για δροσιά, ξεκούραση και απόλαυση.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 230.000€
Características
Referência e Data do anúncio
1124 - 04/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
120 m²
quartos
5 (3 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 230.000
Eficiência energética
ano de construção
1992
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante