Duplex, muito bom estado, 220 m², Agia Triada, Irakleio

Irakleio
  • € 500.000
  • 5
  • 220
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição
Property Description

Αυτή η ιδιαίτερα προσεγμένη από αισθητική άποψη διώροφη μεζονέτα βρίσκεται στον 1ο και 2ο όροφο κτιρίου κατασκευής 1992 και με ημερομηνία αποπεράτωσης εσωτερικά το 2004.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται οι χώροι υποδοχής με τη μεγάλη βεράντα, η κουζίνα με το καθημερινό δωμάτιο και ένα wc για τους επισκέπτες. Στο δεύτερο όροφο βρίσκονται 4 υπνοδωμάτια (το ένα master), με δύο μπάνια και ένα wc, μια μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη και μπαλκόνια στο πίσω μέρος του κτιρίου. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή. Τα δάπεδα είναι από λευκό Πεντελικό μάρμαρο στους κύριους χώρους, παρκέ στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια είναι από φίνα Ιταλικά πλακάκια και είδη υγιεινής. Το τζάκι φτιαγμένο και αυτό από Πεντελικό μάρμαρο, τα κιγκλιδώματα στην εσωτερική σκάλα από σφυρήλατο σίδηρο ιδιαίτερης αισθητικής. Τέλος, υπάρχει ανοιχτή θέση στάθμευσης 25τμ.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Location Description

Το Ηράκλειο Αττικής περιβάλλεται από τους δήμους Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης και Λυκόβρυσης. Έχει αναπτυχθεί κυρίως ως οικιστική περιοχή γύρω από την περιοχή του σταθμού της γραμμής 1 του μετρό και διαθέτει πολλές πλατείες και όμορφα πάρκα. Προσφέρει πληθώρα επιλογών για οικογένειες, καθώς διαθέτει δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά κέντρα. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα άριστα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα. Η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας & της Πεύκης, την Αττική οδό & την Εθνική οδό, τα σχολεία, τα καταστήματα και τα νοσοκομεία της περιοχής προσδίδει επιπλέον πλεονέκτημα στην οικιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου.
Características
Referência
W-02SLLR
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
220 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
1° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 500.000
despesas de condomínio
€ 50/mês
Eficiência energética
ano de construção
1992
estado
Muito bom / Remodelado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante