Apartamento T2 Στεφάνου 58, Κόρινθος 20131, Centro, Corinto

CorintoΣτεφάνου 58, Κόρινθος 20131
  • € 140.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • Não
Anúncio atualizado em 11/12/2023
Descrição
Περιγραφή Διαμερίσματος:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός διώροφου ακινήτου και διαθέτει διάταξη διαμπερής, προσφέροντας άφθονο φως και φυσικο εξαερισμό. Η αυτόνομη θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα ευχάριστη θερμοκρασία στον χώρο σας.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει μποιλερ για τη θέρμανση νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επίσης, διαθέτει αλουμίνια κουφώματα με σήτες, που σας προστατεύουν από τα ένοχα έντομα και επιτρέπουν τη φυσική κυκλοφορία του αέρα.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι πολύ ευνοϊκή, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά, μόλις 300 μέτρα μακριά από την όμορφη παραλία Καλάμια. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στην παραλία και να έχετε πάντα εύκολη πρόσβαση.

Μια ακόμα ελκυστική λεπτομέρεια είναι πως το διαμέρισμα δεν έχει κοινόχρηστα έξοδα, μειώνοντας έτσι τα οικονομικά σας έξοδα.

Η κατασκευή του διαμερίσματος είναι αντισεισμική και επιπλέον, βασίζεται σε βάσεις πενταώροφης κατασκευής, παρέχοντας σας μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας.

Επιπλέον, σας προσφέρεται και το δικαίωμα προέκτασης του διαμερίσματος περίπου 40 τετραγωνικών μέτρων, με δυνατότητα υψώματος, προσφέροντας έτσι μελλοντικές επιλογές για επέκταση του χώρου σας.

Συνολικά, το διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για άνετη διαβίωση και χαλάρωση σε μια υπέροχη τοποθεσία κοντά στη θάλασσα. Η τιμή του 140.000 € το καθιστά μια ελκυστική επένδυση για τους ενδιαφερόμενους.ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ ΣΕ ΔΥΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ,
300 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ,
ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ,ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ [ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ]
ΜΠΟΙΛΕΡ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΣΙΤΕΣ ,ΤΕΝΤΕΣ,ΜΕ ΔΥΟ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ.
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ.
ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΡΟΦΟΥ 40 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ [ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΨΟΥΝ]
Características
Referência
3645
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
85 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim comum
Custos
preço
€ 140.000
Eficiência energética
ano de construção
1985
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante