• € 55.000
  • 51
  • 1
Anúncio atualizado em 08/03/2024
Descrição
Πωλείται σε Αποκλειστικότητα 51 τμ. Γραφείο μικτού εμβαδού και 39 τμ. καθαρου εμβαδου στον 2 Όροφο Προσόψεως με Ασανσέρ, Πολυτελούς κατασκευής. Ετος Κατασκευής 2007. Αποτελειται από: Xώρος Αναμονής - Κύριος χώρος - Κουζινακι - Wc. Περιοχή - οδός Κασσάνδρου Κατερινης.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες και μισθώσεις επαγγελματικών και οικιστικών ακινήτων καθώς και οικοπέδων εντός του νομού Πιερίας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Αποτελούμε μια ξεχωριστή παρουσία στον χώρο των μεσιτικών συναλλαγών και μαζί με τους συνεργάτες μας θα βρούμε το ιδανικό ακίνητο ακόμα και στον πιο απαιτητικό αγοραστή.
Εκτός από τα ακίνητα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας διαθέτουμε και αρκετά άλλα τα οποία όταν επικοινωνήσετε με το γραφείο μας θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τα στοιχεία του διαμερίσματος, οικοπέδου ή και επαγγελματικού χώρου που εσείς θέλετε.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα δείτε όμορφα τοπία του νομού μας και επίσης θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν και θας σας καθοδηγήσουν ως προς την απόκτηση, πώληση ή ενοίκιαση του ακινήτου σας.

www.mesitiko-thanos.gr
Características
Referência
3116
contrato
Venda
tipologia
Escritório - Estúdio | Propriedade de luxo
superfície
51 m²
quartos
1 casa de banho
outras características
Exposição externa
Porta blindada
Custos
preço
€ 55.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
2007
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante