Vila familiar, nova, 268 m², Melitieoi, Corfu

Corfu
  • € 3.400.000
  • 4
  • 268
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 10/03/2024
Descrição
Πωλείται Βίλα 4 Υ/Δ στο μαγευτικό Χαλικούνα με άμεση πρόσβαση στην παραλία και ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά της Αδριατικής. Βρίσκεται μέσα σε ένα επίπεδο περιφραγμένο οικόπεδο 5.000 τ.μ. μέσα στο οποίο μπορεί να φτιαχτεί ακόμη και 1 γήπεδο τένις. Η βίλα είναι σχεδιασμένη σε μοντέρνο σχέδιο με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι στο ισόγειο από όπου οι ένοικοι έχουν απευθείας πρόσβαση στον κήπο και την καταπληκτική πισίνα. Μόνον το κυρίως Υ/Δ είναι στον όροφο με την μεγάλη ταράτσα και την απεριόριστη θέα. Στο ισόγειο είναι ένα άνετο καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα με μεγάλες μπαλκονόπορτες από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι που επιτρέπουν στους ενοίκους της βίλας να απολαμβάνουν τη θέα στη θάλασσα και το απόγευμα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με τον ήλιο να βυθίζεται στη θάλασσα. Στο ίδιο επίπεδο είναι 2 μεγάλα Υ/Δ το καθένα με το μπάνιο του. Στο υπόγειο είναι το δωμάτιο πλυντηρίου. Η βίλλα έχει συνολικό εμβαδόν 268 τ.μ.
Η περιοχή του Χαλικούνα είναι προστατευόμενη NATURA με αποτέλεσμα να διατηρεί την φυσική της τοπογραφία με την λίμνη των Κορισσίων την Άνοιξη να γεμίζει με τα υπέροχα ροζ φλαμίγκος. Είναι μία καταπληκτική εξοχική κατοικία για όσους προτιμούν την ιδιωτικότητα και την ησυχία καθώς επίσης μια βίλα που μπορεί να διατεθεί στον τουρισμό αποφέροντας στονιδιοκτήτη σημαντικά έσοδα.
,Ισόγειο , 4 δωμάτια ,2 επίπεδο/α ,3 Υ/Δ ,3 μπάνιο/α , 1 WC , 5 parking , 2020έτος κατασκευής , χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Αποθήκη, Καλωδιακή Τηλεόραση, Ηλ. Συσκευές, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Boiler, Νεόδμητο, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αυτόνομη - Αντλία Θερμότητας , θέα :Απεριόριστη ,  τιμή: 3.400.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Características
Referência
1248832
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
268 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 3.400.000
Eficiência energética
ano de construção
2020
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Ε
Opções adicionais

Contactar o anunciante