Duplex Ποσείδι, Kalandra, Kassandra

KassandraΠοσείδι
  • € 280.000
  • 5
  • 195
  • 2
  • Não
Anúncio atualizado em 25/04/2024
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1-601 - Κασσάνδρα Ποσείδι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 195 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2003 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 950 μέτρα απόσταση από πόλη 90000 μέτρα απόσταση από χωριό 800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 90000 μέτρα - Τιμή: 280.000 €
Αγκαλιάστε την ομορφιά της Χαλκιδικής με αυτήν την εκπληκτική μεζονέτα που βλέπει σε ένα καταπράσινο τοπίο και προσφέρει ανοιχτή θέα που εκτείνεται στην κοντινή παραλία.
Πλήρως επιπλωμένο, αυτό το σπίτι διαθέτει χώρο διαβίωσης 195μ² που συνδυάζει αρμονικά την άνεση και την απλότητα.
Στο εσωτερικό, διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια που προκαλούν χαλάρωση, ενώ το ενιαίο σαλόνι και η κουζίνα δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - οι δυνατότητες αυτού του σπιτιού είναι απεριόριστες. Το υπόγειο 65μ² περιμένει τη δημιουργική σας πινελιά, έτοιμο να μεταμορφωθεί στον ιδανικό σας χώρο.

Βγείτε έξω σε έναν ιδιωτικό κήπο που είναι ένα καταφύγιο με πλούσια βλάστηση, ιδανικό για διασκέδαση, χαλάρωση και απολαύστε την ομορφιά του καλοκαιριού.
Αυτή η μεζονέτα είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε τη γοητεία της Χαλκιδικής και να το κάνετε μοναδικά δικό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κάνετε αυτό το ονειρεμένο ακίνητο το δικό σας καταφύγιο ηρεμίας και ομορφιάς.

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Características
Referência
1-601
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
195 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
4 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sótão
Porta blindada
Exposição externa
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 280.000
Eficiência energética
ano de construção
2003
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante