Apartamento T2 para restauro, segundo andar, Centro, Komotini

Komotini
  • € 84.000
  • 3
  • 105
  • 1
  • 2
  • Sim
Descrição

Κομοτηνή, Κέντρο: Πωλείται Διαμέρισμα 105τ.μ. στον 2ο όροφο με ασανσέρ με κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, εσωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θεα στην πόλη, κουφώματα αλουμινίου, θέση στάθμευσης, δάπεδα από μωσαϊκό. Είναι ιδανικό για δημιουργία δύο ξεχωριστών μικρών διαμερισμάτων καθώς βρίσκεται στην περιοχή της παλαιάς Πρυτανείας όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων.

Τιμή 84.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1556

Το μεσιτικό γραφείο Φιλιππίδης, δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά από το 2011, διατηρώντας γραφείο στην Κομοτηνή, με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων.
Η επιτυχία του γραφείου μας βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό του ίδιου και των συνεργατών του, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών.
Προς το σκοπό αυτό, ακολουθούμε ένα διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, διενεργούμε πάντα συνοδευόμενες επιδείξεις, χρησιμοποιούμε εκτεταμένα την τεχνολογία όπου είναι διαθέσιμη και συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς. Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.
Μαζί με ένα εντυπωσιακό αρχείο ακινήτων, το εκτεταμένο πελατολόγιο μας περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από αγοραστές και μισθωτές, τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικά ακίνητα.

Η περιοχή που καλύπτεται, είναι ουσιαστικά το σύνολο του νομού Ροδόπης, δίχως εν τούτοις να αποκλείονται ακίνητα από τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο.

Informações
outras características
Acesso para deficientes
Varanda
Características
Referência e Data do anúncio
1556 - 02/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
105 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Varanda
Custos
preço
€ 84.000
Eficiência energética
ano de construção
1980
estado
A reestruturar
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante