Vila familiar Ποσείδι, Ποσείδι 63077, Kalandra, Kassandra

KassandraΠοσείδι, Ποσείδι 63077
  • € 1.200.000
  • 5
  • 230
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 12/04/2024
Descrição
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΛΛΑ 230ΤΜ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1000ΤΜ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Η ΒΙΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ,ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ 4 ΜΠΑΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΙΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΖΑΚΙ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.
Η ΒΙΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Η ΒΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 2006, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ,
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 1.200.000 ΕΥΡΩ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

Ο σημερινός Δήμος της Κασσάνδρας, όπως προβλέπεται στον σχεδιασμό του "Καλλικράτη", περιλαμβάνει στα όριά του τα 14 Δημοτικά Διαμερίσματα : Κασσάνδρειας (έδρα του Δήμου), Νέας Φώκαιας, Αθύτου, Καλλιθέας, Κρυοπηγής, Κασσανδρινού, Φούρκας, Καλάνδρας, Χανιώτης, Αγίας Παρασκευής, Νέας Σκιώνης, Παλιουρίου, Πευκοχωρίου, Πολύχρονου και πολλούς οικισμούς, ανάμεσα σ' αυτούς και της Σίβηρης, όπου το καλοκαίρι χτυπά η καρδιά του Φεστιβάλ Κασσάνδρας.
Η έκταση του νέου Δήμου είναι 333,68 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ο πληθυσμός του 16.672 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.
Η χερσόνησος της Κασσάνδρας είναι ένας τόπος ευλογημένος, ένα κομμάτι της πανέμορφης Χαλκιδικής, ένας επίγειος παράδεισος! Οι χρυσαφένιες αμμουδιές της, οι γραφικοί κολπίσκοι της, τα αρχοντικά σπίτια, τα περίτεχνα χειροποίητα υφαντά, η ξεχωριστή τοπική κουζίνα και το κρασί της, οι αρχαίοι θρύλοι και τα δημοτικά τραγούδια, τα πανηγύρια και οι γιορτές, συνθέτουν την 2.500 χρόνων ιστορία της !
Η Κασσάνδρα Χαλκιδικής δεν είναι, όμως, προορισμός μόνο για το καλοκαίρι… Όλες οι εποχές είναι υπέροχες, καθώς η κάθε μια έχει τη χάρη της. Το φανερώνουν τα χρώματα και τα αρώματα της ατμόσφαιρας, το μαρτυρούν τα ήθη και τα έθιμα που κυριαρχούν στα χωριά, σε κάθε μεγάλη γιορτή και προσελκύουν τον υποψιασμένο ταξιδευτή του Αιγαίου, που επιθυμεί πραγματικά να τη γνωρίσει, μακριά από την πολύβουη πραγματικότητα του καλοκαιριού. Οι εκδρομές στην χερσόνησο μπορούν να γίνουν με οποιαδήποτε αφορμή, με τη πρόθεση κυρίως να ανακαλύψετε όμορφα μέρη, με μια σειρά από δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν, αναγκαστικά, με τις θερινές διακοπές.
Αν το καλοκαίρι περάσατε όμορφα, τότε σίγουρα, μέσα στον χειμώνα θα περάσετε ακόμα καλύτερα. Θα βρείτε ανθρώπους που γνωρίσατε το καλοκαίρι, σε πιο χαλαρή διάθεση, θα γευτείτε από κοντά τη Χαλκιδικιώτη φιλοξενία, όπως τον παλιό καλό καιρό που δεν βίαζε τίποτε τις σχέσεις των ανθρώπων. Σε ένα τόπο που ο κόσμος ξέρει να περνάει καλά, θα βρείτε καλό φαγητό και διασκέδαση που θα σας κερδίσει!
Είναι αλήθεια πως στην χερσόνησο της Κασσάνδρας το Φθινόπωρο δεν επηρεάζει και τόσο το τοπίο γιατί η πλειοψηφία των δένδρων είναι πεύκα και ελιές που δεν ρίχνουν τα φύλλα τους. Ένα ωραίο τριήμερο στην καρδιά του χειμώνα είναι μέσα στις αλκυονίδες μέρες. Είναι αυτές οι καταπληκτικές μέρες που ο ήλιος λάμπει, οι αέρηδες πέφτουν κι η θερμοκρασία την ημέρα ανεβαίνει. Μπορείτε να απολαύσετε μέχρι και θαλασσινό μπάνιο!
Características
Referência
316
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
230 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.200.000
Eficiência energética
ano de construção
2006
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante