Duplex 206 m², Orio Vrilission, Melissia

Melissia
  • € 395.000
  • 4
  • 206
  • 3
Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição
Σ' έναν ήσυχο και πράσινο παράδρομο στο κέντρο των Μελισσίων, μέσα σ΄ ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, βρίσκεται αυτή η καλαίσθητη μεζονέτα 205 τ.μ. Ο σχεδιασμός της κατοικίας αποπνέει μια αισθητική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, ισόγειο και υπόγειο, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα αυτονόμησης του κάτω χώρου, καθώς διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, γεγονός που την καθιστά λειτουργική και ευέλικτη στη χρήση.
Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει σαλόνι με τζάκι και θέα στον πράσινο κήπο, 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και W.C. Μια σκάλα, με ξύλινη κουπαστή, οδηγεί στον κάτω όροφο όπου υπάρχει ενιαίος χώρος σαλονιού-κουζίνας, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το σπίτι διαθέτει επίσης ευρύχωρο, υπόγειο γκαράζ που μπορεί να χωρέσει δύο αυτοκίνητα καθώς και αποθήκη 20τμ. ενώ στα ατού του οικήματος είναι το σύστημα συναγερμού, οι πόρτες ασφαλείας, οι ηλεκτρικές τέντες αλλά και η αποκλειστική χρήση κήπου 45 τ.μ. που παρέχει ιδιωτικότητα και αυτονομία καθώς περιβάλλεται από ψηλό φράκτη.
Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε σχολεία όλων των βαθμίδων, την τοπική αγορά, μέσα μαζικής μεταφοράς και νοσοκομεία.
Μια εξαιρετική επιλογή για οικογένεια, ζευγάρι, επενδυτές.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόκα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια.
Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Características
Referência
W-02T4SL
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
206 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 395.000
Eficiência energética
ano de construção
2001
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante