Duplex Νεάπολη, Centro, Neapoli

NeapoliΝεάπολη
  • € 285.000
  • 4
  • 137
  • 1
  • Sim
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1-400 - Νεάπολη κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 137 τ.μ. με μεγάλες βεράντες που παρέχουν απεριόριστη θέα την Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, wc, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, βαμμένο, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, μια κλειστή θέση στάθμευσης και η δεύτερη είναι εξωτερική, αποθήκη 8 τ.μ., προεγκατάσταση συναγερμού, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, εσωτερική σκάλα, δυνατότητα για τζάκι, ανοιχτωσιά. Η πολυκατοικία παρέχει σύστημα ασφαλείας με κάμερες στους εξωτερικούς χώρους. Η αποπεράτωση του ακινήτου θα ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2023 με επιλογή των χρωμάτων και υλικών απο τον αγοραστή για μπάνιο, κουζίνα, δάπεδο και εσωτερικές πόρτες.
Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται η σαλοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, wc και στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το δεύτερο μπάνιο, δυο υπνοδωμάτια με αποθηκευτικούς χώρους, μεγάλη βεράντα με θέα όλη την πόλη.
Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Νεάπολης δίπλα σε κεντρική αγορά, τράπεζες και αστική συγκοινωνία, πάρκα και σχολεία καθώς επίσης έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πέντε λεπτά στο κέντρο της πόλης. Μοναδικό ακίνητο! Επενδυτικό! - Τιμή: 285.000 € ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!


-Όλες οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται σε στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Μεσιτικό γραφείο Georgiadou Real Estate Group
Γεωργιάδου Μαρία, μέλος Σ.Μ.Α.Θ και Ο.Μ.Α.Σ.Ε
Ιστοσελίδα: www.georgiadourealestate.gr
Τηλέφωνο: 2310-619171
Características
Referência e Data do anúncio
1-400 - 26/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
137 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
5° andar, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 285.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante