Espaço comercial para Venda

AcarnasΑχαρνές
  • € 340.000
  • 470
  • 1
Anúncio atualizado em 09/03/2024
Descrição
Προς πώληση εξαιρετικός επαγγελματικός χώρος στην περιοχή του Αγίου Πέτρου , πάνω σε κεντρική οδό με μεγάλη προβολή και εύκολη πρόσβαση .Ένα ακίνητο με εξαιρετικές δυνατότητες και ιδανική τοποθεσία. Προσφέρει συνολική επιφάνεια 470 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 719 τ.μ. Διαθέτει έναν ευρύχωρο ισόγειο χώρο 374 τ.μ. που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιχειρηματικές ανάγκες σας (εμπορική χρήση ,γραφειακή χρήση). Επιπλέον, διαθέτει υπόγειο 96 τ.μ. προσφέροντας έτσι επιπλέον χώρο για αποθήκευση ή άλλη δραστηριότητα που θα διευκολύνει την λειτουργεία του ισογείου.

Εχει πολύ μεγάλη πρόσοψη 17 μέτρων , προσελκύοντας την προσοχή των περαστικών. Το ακίνητο είναι φωτεινό και διαμπερές, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο εσωτερικός ΄χώρος σήμερα είναι διαρρυθμισμένος για γραφειακή χρήση με 5 διακριτικούς χώρου γραφείων ,και επιπλέον μεγάλους ενιαίους χώρους, ένα WC και μια κουζίνα.

Ο εξοπλισμός του κτιρίου περιλαμβάνει ατομική θέρμανση με Fan coil, κουφώματα αλουμινίου για τη μείωση του θορύβου και τη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει θέσεις στάθμευσης σε ανοιχτό χώρο, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες για τους πελάτες και το προσωπικό .

Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές αλλά και για επαγγελματίες που ψάχνουν χώρο για ιδία χρήση . Το ακίνητο σήμερα είναι μισθωμένο μέχρι και τις31/12/24 . Ένα ακίνητο με πολλές δυνατότητες σε μια εξαιρετική περιοχή των Αχαρνων.. RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611, email: remax.real.advisor@gmail.com, website: www.remax-realadvisor.gr
Características
Referência
444462
contrato
Venda
tipologia
Espaço comercial
superfície
470 m²
quartos
1 casa de banho
montras
17 m lineares
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Com fio
Exposição externa
Custos
preço
€ 340.000
Eficiência energética
ano de construção
2001
aquecimento
Aquecimento
Opções adicionais

Contactar o anunciante