Apartamento T2 Παλαιό Φάληρο, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
  • € 200.000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 1
  • Não
Anúncio atualizado em 14/12/2023
Descrição
Παλαιό Φάληρο - Αμφιθέα, διατίθεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 68 τ.μ., στον 1ο όροφο διώροφου κτηρίου χτισμένο στις αρχές τις δεκαετίας του 1970. Το διαμέρισμα παρά το γεγονός πως βρίσκεται κοντά σε έναν από τους πλέον κεντρικούς και πολύβοους δρόμους του Π. Φαλήρου, την Λεωφόρο Αμφιθέας, είναι αρκετά ήσυχο.

Διακρίνεται για τους άνετους χώρους του, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς και για το φως, ειδικά στο υπνοδωμάτιο το οποίο εκμεταλλεύεται την γωνιακή θέση του ακινήτου στην οικοδομή και έχει δύο ανοίγματα. Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα, αντικρύζει τον διάδρομο που χωρίζει και δίνει πρόσβαση στους χώρους. Δεξιά αμέσως μετά την είσοδο, ο επισκέπτης βρίσκει την κουζίνα και αμέσως μετά το μπάνιο και τα δύο με παράθυρο προς τον ακάλυπτο ενώ στο τέλος του διαδρόμου φτάνει την τραπεζαρία η οποία κι αυτή έχει παράθυρο προς τον ακάλυπτο. Στην μπροστινή πλευρά του ακινήτου με πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι θα βρει κανείς το καθιστικό στην δεξιά πλευρά και το υπνοδωμάτιο στην αριστερή, το οποίο εκμεταλλεύεται την γωνιακή θέση του ακινήτου και έχει δύο ανοίγματα, δηλαδή μια μπαλκονόπορτα μπροστά και ένα παράθυρο στο πλάι.

Σε μια πιθανή αναδιάταξη των χώρων, θα μπορούσε να εκλείψει ο διάδρομος και έτσι στην θέση του υπνοδωματίου να τοποθετηθεί το καθιστικό και στην θέση της τραπεζαρίας και του σημερινού καθιστικού να τοποθετηθούν ένα υπνοδωμάτιο και ένας χώρος γραφείου. Μια αναδιάταξη η οποία είναι σχετικά εύκολη και όχι τόσο κοστοβόρα και η οποία θα δώσει τελείως άλλο αέρα στο ακίνητο.

Ένα από τα μειονεκτήματα του ακινήτου είναι η οικοδομή η οποία δείχνει την ηλικία της τόσο σε επίπεδο εξωτερικής σχεδίασης, όσο και σε παροχές, με δύο κυριότερες ελλείψεις να είναι αυτή του ασανσέρ αλλά και αυτή της απουσίας κεντρικής εγκατάστασης θέρμανσης. Η θέρμανση του εν λόγω γίνεται με θερμοσυσσωρευτές.

Επιγραμματικά: αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό και τραπεζαρία. Τα δάπεδα είναι ξύλινα ψαροκόκκαλο στο υπνοδωμάτιο και στο καθιστικό και μωσαϊκό στους υπόλοιπους χρηστικούς χώρους και τα κουφώματα είναι αλουμινίου.

Σημείωση: Το ακίνητο θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του 2023, σε ότι αφορά το μπάνιο, την κουζίνα αλλά και τους εξωτερικούς χώρους. Επίσης, θα προστεθεί πόρτα ασφαλείας.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση

Απόσταση από:
Πλατεία Ντάβαρη: 300m.
Λεωφόρος Αμφιθέας: 150m.
Αγίου Αλεξάνδρου: 550μ.
Φλοίσβος: 1600μ.
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 2000μ.

Τιμή: €200.000 (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Características
Referência
434912
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
68 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 200.000
Eficiência energética
ano de construção
1972
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante