Vila familiar 90 m², Roumeli, Geropotamos

Geropotamos
  • € 270.000
  • 2
  • 90
  • 1
  • Não
Descrição
Βίλα με μεγάλη ιδιωτική πισίνα προς πώληση στo Ρουμελή Ρεθύμνου. Πρόκειται για μια βίλα 90 τ.μ. σε οικόπεδο 632 τ.μ, σε μια ήσυχη αγροτική περιοχή στην άκρη του χωριού Ρουμελή, μόλις 2 χλμ. από τη θάλασσα και το θέρετρο του Πανόρμου, 20χλμ. από το Ρέθυμνο (η Εθνική Οδός απέχει 5 λεπτά οδικώς από τη βίλα με άμεση πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο Αεροδρόμιο των Χανίων και σε όλο το νησί).
Η βίλα αποτελείται από μια μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα - τραπεζαρία - καθιστικό με τζάκι, δύο κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και γαλλικές πόρτες και ένα οικογενειακό μπάνιο με μπανιέρα ρωμαϊκού τύπου.
Εξωτερικά η βίλα διαθέτει μεγάλο κήπο με πολλά παραδείγματα της τοπικής μεσογειακής χλωρίδας και πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ποτίσματος. Υπάρχουν επίσης δύο σκεπαστές με πέργολα βεράντες και ένα μεγάλο πλινθόκτιστο μπάρμπεκιου με τραπέζι και καρέκλες.
Επίκεντρο της βίλας είναι η μεγάλη 32 τ.μ. ιδιωτική πισίνα με πλακάκια, κατάλληλη για όλη την οικογένεια, με ρηχό και βαθύ χώρο και σκαλοπάτια. Υπάρχει επίσης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και ηλιακοί συλλέκτες.
Αυτή τη στιγμή η βίλα διατίθεται στην αγορά ως τουριστικό κατάλυμα με εξαιρετική απόδοση ετήσιου εισοδήματος.
Το ακίνητο πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο.

Το Ρουμελί έγινε μια πολύ δημοφιλής περιοχή τα τελευταία χρόνια όπου πολλοί ντόπιοι και ξένοι έχουν ακίνητα, το ίδιο το χωριό παρέχει τις περισσότερες παροχές και ανέσεις όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, σχολεία κ.λπ. ενώ περισσότερες επιλογές θα βρείτε στις παρακάτω περιοχές. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 2 χλμ.

Η πιο κοντινή πόλη είναι το Πέραμα (5 χλμ.) όπου μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα, κέντρο υγείας, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία κ.λπ. Η μεγαλύτερη κοντινή πόλη είναι το Ρεθύμνο με την παλιά πόλη να είναι πολύ δημοφιλής λόγω των υπολειμμάτων του ενετικού και του τουρκικού πολιτισμού, όπου κάποιος μπορεί να βρει μεγαλύτερη ποικιλία καταστημάτων καθώς και όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις, ενώ απέχει μόλις 20 χλμ.
Αποστάσεις από: Παραλία: 1-2 χλμ.
Πόλη: 5 χλμ.
Ρέθυμνο πόλη: 20 χλμ.
Αεροδρόμιο: 60 χλμ.
Informações
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / PVC
Características
Referência e Data do anúncio
p937 - 06/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
90 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 270.000
Eficiência energética
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante