Vila familiar 182 m², Centro, Aegina

Aegina
  • € 650.000
  • 5+
  • 182
  • 3+
  • Não
Descrição
Μοναδική πέτρινη βίλα 183 τ.μ. πολυτελούς κατασκευής σε οικόπεδο 1500 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης, σε γραφικό χωριό της Αίγινας με μοναδική θέα θάλασσα , την νήσο Μονή , τον Πόρο και την Πελοπόννησο. Πρόκειται για ιδιαίτερο ακίνητο , σε συγκρότημα τριών ανεξάρτητων κατοικι΄ων , σε ένα ειδυλλιακό τοπίο , σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από το λιμάνι της Αίγινας.
Η βίλλα είναι κτισμένη σε τρία επίπεδα, με ιδιαίτερα φωτεινούς χώρους , καθιστικό με τζάκι, πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με κτιστούς καναπέδες και μοναδική θέα τη θάλασσα και την πισίνα, ανοικτή κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, πρώτος όροφος με ensuite υπνοδωμάτιο, πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα, κάτω επίπεδο με τρία υπνοδωμάτια , δύο μπάνια, θέα και πρόσβαση στην πισίνα, wc επισκεπτών, μικρή kitchenette , λεβιτοστάσιο.
Η κατοικία διαθέτει ατομική πισίνα, bbq, κτιστή υπαίθρια τραπεζαρία , ανοικτό parking τριών αυτοκινήτων , μάντρα πετρόκτιστη, διατίθεται πλήρως εξοπλισμένη και πολυτελώς επιπλωμένη. Ιδανικό ακίνητο για εξοχική κατοικία και για τουριστική επένδυση.
Características
Referência e Data do anúncio
1620778 - 02/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
182 m²
quartos
5+ (4 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 650.000
Eficiência energética
ano de construção
2011
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante