Duplex Μυριόφυτου 75-93, 122 42, Αιγάλεω, Sotiraki, Aigaleo

AigaleoΜυριόφυτου 75-93, 122 42, Αιγάλεω
  • € 420.000
  • 4
  • 119
  • 3
  • Sim
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 663525 - Αιγάλεω Σωτηράκη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 119 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από μετρό 850 μέτρα - Τιμή: 420.000 €
Πρόκειται για μια σύγχρονη αντισεισμικής κατασκευής , μεζονέτα 119τμ , που είναι υπό ανέγερση . Ανήκει σε ένα σύγχρονο κτήριο , minimal αισθητικής ,δυναμικής αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+.

Διαθέτει επιπλέον ανεξάρτητη ψύξη θέρμανση ,σε όλο το σπίτι, με ατομική αντλία θερμότητας , και επιπλέον ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης (Θερμοδιακοπτόμενά, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου .) Έχει ακόμη θερμοπρόσοψη κτιρίου etics, θυροτηλεόραση , συναγερμό, σίτες, θωρακισμένη και πυράντοχη πόρτα ασφαλείας.

Η μεζονέτα αυτή που βρίσκεται στον 5ο με 6ο όροφο , θα έχει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, 1 μεγάλη σαλονοκουζίνα, μεγάλη βεράντα 20τμ και έχει μοναδική θέα. Θα διαθέτει μια υπόγεια στεγασμένη θέση στάθμευσης και αποθήκη. .Βρίσκεται δε τοποθετημένη σε διαμπερές προσοψεως οικόπεδο .Η ολοκλήρωση της κατασκευής προβλέπεται για τον Μάϊο του 2024.

Η μεζονέτα, διακρίνεται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Είναι διαμπερή μεζονέτα που εκμεταλλεύεται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε απόσταση 850 μέτρων από το μετρό του Αιγάλεω (Σταθμός Εσταυρωμένου), αλλά και κοντά στην κεντρική αγορά του Αιγάλεω.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Πριν την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 -ΦΕΚ86/Α/11-4-2012. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Informações
outras características
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Acesso para deficientes
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
663525 - 19/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
119 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
5° andar, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 420.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante