Duplex 248 m², Centro, Penteli

Penteli
  • € 2.500/mês
  • 4
  • 248
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 18/04/2024
Descrição
Πεντέλη, κέντρο, εκπληκτική μεζονέτα, ανεξάρτητη, επιφάνειας 248τμ, υπεροχής αισθητικής και ποιότητας, με προσανατολισμό Βορειοανατολικό, κατασκευής 2000, από υλικά υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, 2 επιπέδων, ισογείου και 1ου ορόφου.
Το ισόγειο αποτελείται από άνετο σαλόνι που κοσμείται από πανέμορφο τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα ανεξάρτητη με χώρο φαγητού και εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, 1 wc και βεράντα με πρόσβαση σε μεγάλο κήπο.
Στον 1ο όροφο συναντάμε ένα με καθιστικό με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα master με δικό του μπάνιο, walking closet και laundry room, 2 μπάνια, αποθήκη και βεράντες με εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.
Διαθέτει εσωτερική σκάλα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με ανεξάρτητο λέβητα και αυτονομία ανά επίπεδο, boiler, κλιματισμό, δρύινα δάπεδα και πλακάκι σε κουζίνα και μπάνια, 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, και μεγάλο κήπο. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, ήσυχο, με πράσινο, και ταυτόχρονα πλησίον αγοράς, συγκοινωνιών και κεντρικών αρτηριών. Διαθέσιμο από 1/11. Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Características
Referência
1628751
contrato
Renda
tipologia
Duplex
superfície
248 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 2.500/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante