Sótão novo, 132 m², Nea Elvetia, Charilaou

Charilaou
  • € 450.000
  • 4
  • 132
  • 2
  • 6
  • Sim
Anúncio atualizado em 25/10/2023
Descrição
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 6ος, στην περιοχή Άγιος Ελευθέριος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 132 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ (1 Master), 1 μπάνιο, 1 wc, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, ενώ διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (2 Κλειστές). Έχει κατασκευαστεί το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α+ και τα δάπεδα είναι: Γρανίτης. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο με παράδοση το 2024. Βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Καλή και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Ρετιρέ, Προσόψεως και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της πόλης. Τιμή: €450.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referência
500694
contrato
Venda
tipologia
Sótão
superfície
132 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
6° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 450.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante