Estúdio Eparchiaki Odos Emporeiou-Stiminion, Cidade principal - Chora, Kalimnos

KalimnosEparchiaki Odos Emporeiou-Stiminion
  • € 7.000
  • 2
  • 40
  • 2
  • 1
Descrição
Μισθώνω το παραθαλάσσιο διαμέρισμά μου εβδομαδιαία έως και 10 χρόνια συμβόλαιο, αυτό είναι μόνο για άτομα που έρχονται στην Κάλυμνο κάθε χρόνο για μερικές εβδομάδες το χρόνο και μπορούν να αγοράσουν περισσότερες από μία εβδομάδα.

Αυτό το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μια οικογένεια έως 5 ατόμων. Διαθέτει 1 κρεβάτι queen size, 1 διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που μπορεί να ανοίξει για άλλο άτομο.

Μπορείτε να είστε ιδιοκτήτης αυτού του παραθαλάσσιου διαμερίσματος με 700 ευρώ την εβδομάδα και όλα περιλαμβάνονται, δεν πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο όταν μένετε εδώ.

Παράδειγμα για μία εβδομάδα το χρόνο για τα επόμενα 10 χρόνια η τιμή πώλησης είναι 7.000. Ευρώ, εάν θέλετε να μείνετε δύο εβδομάδες κάθε χρόνο, θα κοστίσει 14.000 ευρώ για τα επόμενα 10 χρόνια, αυτό το συμβόλαιο μπορεί επίσης να πληρωθεί σε μηνιαίες πληρωμές.

Και επειδή αυτή είναι μια ΝΕΑ ιδέα, η τιμή με την οποία ξεκινάω είναι ΠΟΛΥ χαμηλή γιατί ένα Διαμέρισμα στην Κάλυμνο που μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα το νοικιάζουν από 1.000 έως 1.500 ευρώ την εβδομάδα και το δικό μου είναι στην παραλία, οπότε οι τιμές μου θα ανεβείτε και στο εγγύς μέλλον, αλλά προς το παρόν θα πουλάω μερικές εβδομάδες στα 700 ευρώ.

Και έχετε την επιλογή να έρθετε στην Ελλάδα όποια εποχή του χρόνου θέλετε, απλώς ενημερώστε μας για 30 ημέρες πριν να κλείσουμε τις ημέρες για εσάς και αυτή θα είναι η διαδικασία κάθε χρόνο χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Επίσης, αυτό το συμβόλαιο μπορείτε να το μεταβιβάσετε στα παιδιά σας, στην οικογένειά σας ή σε όποιον θέλετε, επίσης εάν ένα χρόνο δεν καταφέρετε να φτάσετε στην Κάλυμνο, μπορείτε να το νοικιάσετε και να εισπράξετε το ενοίκιο.

Και ο ιδιοκτήτης {Theo Pizanias} που είμαι εγώ, πληρώνω όλα τα κοινόχρηστα, την καθαριότητα και όλα τα συντηρητικά, θα έχετε πάντα το ΚΛΕΙΔΙ σας στην τσέπη σας και έχετε αυτό το παραθαλάσσιο διαμέρισμα μία εβδομάδα το χρόνο για τα επόμενα 10 χρόνια.
Características
Referência e Data do anúncio
EK-5529765 - 06/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
40 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar
outras características
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 7.000
Eficiência energética
ano de construção
2008
aquecimento
Centralizado, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado