Duplex 242 m², Centro, Lárissa

Lárissa
  • € 215.000
  • 5+
  • 242
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição
Λειβαδάκι : Διατίθεται προς πώληση υπέροχη μονοκατοικία στην περιοχή Λειβαδάκι στη Λάρισα, σε οικόπεδο 218τμ. με άδεια οικοδομής θεωρημένη το 1992. Αποτελείται από μια εξαιρετική μεζονέτα 1ου-2ου ορόφου με επιφάνεια 242τμ. και το ημιυπόγειο που καλύπτει 117τ.μ. και είναι αυτόνομο.

Στον ισόγειο εξωτερικό χώρο με τη μεγάλη πλακόστρωτη πυλωτή, υπάρχουν δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης, barbeque και όμορφα παρτέρια με φυτά ενώ εσωτερικά του κτιρίου υπάρχει ένας μεγάλος χώρος εισόδου φωτεινός και όμορφα διαμορφωμένος που μας οδηγεί είτε επάνω στη μεζονέτα είτε στο ημιυπόγειο της κατοικίας.

Μπαίνοντας στην κύρια κατοικία-μεζονέτα συναντάμε ένα μεγάλο χώρο σαλοτραπεζαρίας σε δυο υψομετρικά επίπεδα, με το τζάκι και τα μεγάλα πορτοπαράθυρα που σε συνδυασμό με τα λευκά μάρμαρα στο δάπεδο, κάνουν το χώρο ιδιαίτερα φωτεινό κι ευχάριστο.Η κουζίνα είναι αυτόνομη, και αρκετά μεγάλη με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και κατασκευασμένη στο φυσικό χρώμα του ξύλου που την κάνει ιδιαίτερα φιλική και διαχρονική. Έχει πρόσβαση στο ίδιο μεγάλο μπαλκόνι με αυτό του σαλονιού.Στον ίδιο όροφο υπάρχει και ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Μια μεγάλη επιβλητική μαρμάρινη σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο με το εσωτερικό μπαλκόνι, τα τέσσερα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει βεστιάριο, και ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα. Τα υπνοδωμάτια είναι ιδιαίτερα άνετα και διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες και μπαλκόνια.

Τέλος το ημιυπόγειο της κατοικίας με τον ενιαίο μεγάλο χώρο και τα δυο χωριστά δωμάτια, μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας είτε ως ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα αφού διαθέτει επιπλέον κουζίνα και μπάνιο, είτε ως παιδότοπος, γυμναστήριο, χώρος αποθήκευσης κλπ. Εδώ υπάρχει και το λεβητοστάσιο της κατοικίας η οποία θερμαίνεται με πετρέλαιο.

Είναι μια ιδανική πρόταση για οικογένεια που επιλέγει να ζήσει σε μονοκατοικία, σε μια περιοχή εκτός κέντρου, απολαμβάνοντας τα οφέλη της ιδιωτικότητας και της ηρεμίας.

Ακόμα ένα καταπληκτικό ακίνητο που σας παρουσιάζει κατ` αποκλειστικότητα η μεσιτική εταιρία INVESTA Real Estate. Καλέστε μας για να τη δείτε από κοντά!

Υπεύθυνος συνεργάτης: Ζώζη Βέργου (201-317)

www.investa.com.gr

follow us:
www.facebook.com/investaestate
www.instagram.com/investa.real.estate

Γνωρίζετε την αξία του ακίνητου σας;
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση!
Características
Referência
1442441
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
242 m²
quartos
5+ (5 quartos, 4 outros), 3 casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 215.000
Eficiência energética
ano de construção
1992
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante