Apartamento T4 primeiro andar, Fokionos Negri, Kipseli

Kipseli
  • € 2.000/mês
  • 5+
  • 225
  • 2
  • 1
  • Sim
Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição
Η Engel and Völkers παρουσίαζει ένα όμορφο αριστοκρατικό διαμέρισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία, ως επαγγελματικός χώρος ή ως γραφείο στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, στην περιοχή της Κυψέλης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για τους ακόλουθους λόγους. Συνδυάζει υψηλή αισθητική, ιδιωτικότητα και κεντρική και βολική τοποθεσία. Ένα ουσιαστικό επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αισθάνεστε ιδιωτικότητα και ηρεμία στο διαμέρισμα ενώ βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης.
Επιπλέον, το διαμέρισμα βρίσκεται υπό ολική ανακαίνιση και θα είναι διαθέσιμο το 2024. Το διαμέρισμα έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με χώρους λουσμένους με φως. Το συνολικό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 225 τ.μ. Διαθέτει περιμετρικά μπαλκόνια που κοιτάζουν στην πρόσοψη του κτιρίου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από ένα χώρο εισόδου με ένα χωλ, ένα διάδρομο που οδηγεί σε τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι με δύο δωμάτια, μια πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα W.C., μια αποθήκη δίπλα στην κουζίνα και μπαλκόνια.
Características
Referência
W-02TV83
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
225 m²
quartos
5+ (4 quartos, 3 outros), 2 casas de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Lareira
Exposição externa
Custos
preço
€ 2.000/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1947
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante