Apartamento T3 novo, segundo andar, Centro, Chania

Chania
  • € 498.967
  • 4
  • 104
  • 2
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 23/11/2023
Descrição
Διαμέρισμα 104,5 τ.μ. σε πολυτελές συγκρότημα.

Στις ανατολικές παρυφές της πόλης των Χανίων, ένα μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών εξαιρετικής αισθητικής.

Η στρατηγική θέση του κτιρίου στο κέντρο του οικοπέδου παρέχει άνεση και εκμετάλλευση όλων των προσανατολισμών. Ανάλογα με τον προσανατολισμό και πάντα με γνώμονα την υψηλής ποιότητας minimal αισθητική, ο σχεδιασμός του κτιρίου επιτρέπει ανεμπόδιστη θέα, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα των κατοίκων. Οι εξωτερικοί ιδιωτικοί χώροι και οι πισίνες κάθε κατοικίας προστατεύονται μέσα από την πλούσια φύτευση του ακάλυπτου χώρου, αφήνοντας ελεύθερη οπτική επαφή με τη θέα της πόλης και τον ορίζοντα προς τη θάλασσα.

Οι προσόψεις του συγκροτήματος παρουσιάζουν μπαλκόνια σε διαφορετικά επίπεδα, παρουσιάζοντας ένα ενδιαφέρον μοτίβο με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι και λευκούς τόνους. Οι συγκεκριμένοι χρωματικοί τόνοι συνδυάζονται αρμονικά με διακοσμητικά στοιχεία που καλύπτουν απαλά επιλεγμένες πτυχές των προσόψεων του συγκροτήματος.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο, είναι διαμορφωμένο σε 104,5 τ.μ. 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, μπαλκόνια, roof garden, και πισίνα με θέα. Περιλαμβάνει επίσης 1 υπόγειο πάρκινγκ και μία αποθήκη 8 τ.μ.

Το κτίριο θα διαθέτει Φωτοβολταϊκά (net metering) / Θερμομόνωση για ελαχιστοποίηση των απωλειών ενέργειας / Αυτόνομη αντλία ψύξης-θέρμανσης / Εξοικονόμηση ενέργειας και τηλεχειρισμό (Smart Home) / Ηλιακό θερμοσίφωνα / Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού & πυρασφάλειας / Φωτισμός Led / Αυτόνομος φωτισμός σύστημα του κτιρίου / Μεγάλες γυάλινες βεράντες / Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ανά διαμέρισμα / Θέα στη θάλασσα / Ιδιωτικές είσοδοι / Ιδιωτικές πισίνες και κήποι / Roof garden με φυτεμένες στέγες.

Το σπίτι έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.
Características
Referência
OH6
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
104 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim comum
Custos
preço
€ 498.967
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante