Estúdio Γης Μαδιάμ, Ladadika, Salónica - Centro

Salónica - CentroΓης Μαδιάμ
  • € 110.000
  • 2
  • 23
  • 1
  • 5
  • Sim
Descrição

Κωδικός ακινήτου: 108-2386 - Θεσσαλονίκη Δήμος Λιμάνι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 23 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1970 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα απο τα πιο πολυσύχναστα σοκάκια της Θεσσαλονίκης και έτσι μπορεί να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ενα σταθερό και αξιόλογο ποσοστό απόδοσης είτε το εκμεταλλευτεί με την μορφή βραχυχρόνιας μίσθωσης είτε μακροχρόνιας μίσθωσης.
Έχει γίνει ολική ανάπλαση στο εσωτερικό της οικοδομής προσθέτοντας έτσι το στιλ μίας οικιστικής οικοδομής όπως και είναι σήμερα διοτι άλλαξε σταδιακά απο οικοδομή βιοτεχνικού τύπου σε οικιστικού.

Λόγω του σημείου που βρίσκεται είναι απο τις πρώτες επιλογές τουριστών που επισκέπτονται την πόλη μας αλλά και φοιτητών για μακροχρόνια μίσθωση.
Βρίσκονται πολύ κοντά καταστήματα εστίασης καθώς και εμπορικά καταστήματα ενώ απέχει μόλις 150 μέτρα απο την Νέα παραλία Θεσσαλονίκης οπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει μια χαλαρή βόλτα η και το βραδινό ποτό του με πληθώρα επιλογών σε νυχτερινά μαγαζιά.

Η διαρρύθμιση του στούντιο απεικονίζεται στην κάτοψη με τον αριθμό εισόδου Δ1
Características
Referência e Data do anúncio
108-2386 - 17/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
23 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
5° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Mobilado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 110.000
despesas de condomínio
€ 8/mês
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante