Estúdio Θέρμη, Centro, Thermi

ThermiΘέρμη
  • € 650.000
  • 2
  • 180
  • 2
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 18/11/2023
Descrição
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Θέρμη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 180 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ (σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό είναι με 3 υπνοδωμάτια), 2 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Πιλοτής). Έχει κατασκευαστεί το 2022. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Πάρκο, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, έχει θέα Πλατεία, Πάρκο, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Ηλεκτρικά ρολά. Τιμή: €650.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referência
575145
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
180 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 650.000
Eficiência energética
ano de construção
2022
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante