Vila familiar, nova, 230 m², Kalandra, Kassandra

Kassandra
  • € 2.200.000
  • 3
  • 230
  • 2
Anúncio atualizado em 14/05/2024
Descrição
Ποσειδι Χαλκιδικής ανάμεσα στο δάσος και τη θάλασσα σ έναν διαμορφωμένο κήπο, η μοντέρνα αυτή βίλα διαθέτει κάθε πολυτέλεια και άνεση.Χτισμενη σ ένα ειδυλλιακό οικόπεδο 2.300τμ η εν λόγω υπερπολυτελής πλήρως επιπλωμένη βίλα με τις σύγχρονες και μοντέρνες παροχές της προσφέρει την ευχαρίστηση της διαμονής υψηλών προδιαγραφών.
Συγκεκριμένα το υπόγειο διαθέτει 50τμ αποθηκευτικό χώρο όπου μπορεί να διαμορφωθεί σε δύο έξτρα ευρύχωρα δωμάτια ή playroom.Στον ίδιο χώρο βρίσκεται αποθήκη με το λεβητοστάσιο daikin και ένας μικρός χώρος με τα Router και τα καταγραφικα συστήματα με κάμερες.
Το επίπεδο του ισογείου αποτελεί την επιτομή της χαλάρωσης και πολυτέλειας.Απαρτιζεται από χώρο υποδοχής, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.
Ο 1ος όροφος διαθέτει 2 άνετα φωτεινά σε minimal γραμμές διακοσμημένα και επιπλωμένα δωμάτια και ένα μπάνιο.
Η πολυτέλεια της βίλας κορυφώνεται με τον εξωτερικό χώρο του οικιματος.Οι διαμένοντες, βγαίνοντας από την βεράντα του ισογείου αλλά και από την βεράντα των 35τμ του ενός υπνοδωματίου (1ου ορόφου), μπορούν ν απολαύσουν τις ιδιωτικές στιγμές τους μπροστά στην μοναδική θέα του γαλάζιου και να κολυμπήσουν στην ιδιωτική πισίνα.
Επιπλέον διαθέτει bbq, μοναστηριακή τραπεζαρία με πέργκολα, διπλα τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικά κουφώματα αλουμινίου exalco τελευταίας τεχνολογίας, εξωτερικό χώρο σταθμευσης 3 αυτοκινήτων, ελεύθερος χώρος στο οικόπεδο για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Características
Referência
EK-5764171
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
230 m²
quartos
3 quartos, 2 casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 2.200.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante