Duplex, nova, 95 m², Agios Nikolaos, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
  • € 250.000
  • 4
  • 95
  • 1
  • Sim
Descrição
Πρόκειται για διαμέρισμα δύο επιπέδων εξαιρετικής κατασκευής, εμβαδού 95 τ.μ., που θα είναι στη διάθεση του ιδιοκτήτη το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Η μεζονέτα είναι μια μοντέρνα κατασκευή, σύγχρονων προδιαγραφών, στον τρίτο και τέταρτο όροφο μιας δεκαώροφης πολυκατοικίας. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, πολύ κοντά στην πολύβουη και πλούσια αγορά της πόλης, καθώς και στο μετρό, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και σε στάσεις λεωφορείων. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μια άκρως εργονομική κουζίνα, που εναρμονίζεται πλήρως στον ενιαίο χώρο με την τραπεζαρία και το καθιστικό. Η μίξη των ψυχρών και των γήινων χρωμάτων δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα, που κάθε οικογένεια ή ζευγάρι θα αποζητά να απολαύσει στο τέλος της κάθε ημέρας.

Ο Άγιος Νικόλαος ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και συνορεύει με τις συνοικίες Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Κολωνός, Σεπόλια, Αγίου Μελετίου, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Βικτωρίας, Λόφος Σκουζέ και Θυμαράκια.

Μοναδικά χαρακτηριστικά:Η συνοικία πήρε το όνομά της από τονομώνυμοναό πάνω στην Αχαρνών. Από την περιοχή διέρχεται οηλεκτρικός σιδηρόδρομοςκαι εξυπηρετείται από τονομώνυμοσταθμό, καθώς και πλήθος λεωφορειακών γραμμών.Η περιοχή απολαμβάνει ό,τι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προσβασιμότητα:Στην περιοχή βρίσκεται ο σταθμός του ΗΣΑΠ “Άγιος Νικόλαος”, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών, γνωστός και ως «Σταθμός Λαρίσης». Ο σταθμός εκτελεί δρομολόγια τρένων προς μια πληθώρα προορισμών όπως η Θεσσαλονίκη, το Κιάτο και το Αεροδρόμιο. Παράλληλα, πλήθος λεωφορειακών γραμμών διέρχονται από την περιοχή.

Επενδυτική Δυναμική:Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Informações
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Acesso para deficientes
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Características
Referência e Data do anúncio
W-02U8H5 - 20/03/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
95 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 250.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante