Vila familiar, muito bom estado, 200 m², Cidade principal - Chora, Lefkada

Lefkada
  • € 490.000
  • 5
  • 200
  • 2
Anúncio atualizado em 17/05/2024
Descrição
Στην περιοχή των Τσουκαλάδων στη Λευκάδα σε μια ήσυχη γειτονιά , προσφέρεται προς πώληση μια βίλλα 200 τ.μ. σε οικόπεδο 657 τ.μ. Η βίλλα αποτελείται από τρία επίπεδα: ένα υπόγειο με γυμναστήριο, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη, το ισόγειο με ευρύχωρο καθιστικό, τζάκι και θέα στον κήπο, καθώς και πρώτο όροφο με τρία υπνοδωμάτια. Η βίλλα διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης, μεγάλη αυλή με διάφορα φυτά που προσφέρουν μια φυσική δροσιά το καλοκαίρι και επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πισίνας στον εξωτερικό χώρο.
Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενεργειακά αλουμίνια με τριπλά τζάμια, κλιματιστικά, μπόιλερ, ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό, προεγκατεστημένες γραμμές σε αναμονή για αντλία θερμότητας και προεγκατάσταση για σύστημα συναγερμού. Η κατοικία προσφέρει θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογενειακή κατοικία. Το οικόπεδο διαθέτει επιπλέον δικαιώματα δόμησης έως 110 τ.μ.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 3 χλμ από την παραλία των Τσουκαλάδων, 7 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και πολύ κοντά στον Άγιο Νικήτα,και την γνωστή σε όλους παραλία το κάθισμα
Características
Referência
RH-7565
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
200 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 490.000
Eficiência energética
estado
Muito bom / Remodelado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante