Apartamento T2 quarto andar, Palaio Irakleio, Irakleio

Irakleio
  • € 250.000
  • 3
  • 102
  • 2
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição
Φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα 4ου ορόφου κατασκευής του 1993.
Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, το οποίο συνδέεται τόσο με τη βεράντα όσο και με ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως καθημερινό καθιστικό είτε ως τρίτο υπνοδωμάτιο. Η κουζίνα επικοινωνεί με το σαλόνι με έναν έξυπνο τρόπο. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια που καταλήγουν σε κοινό μπαλκόνι ενώ η βεράντα έχει απεριόριστη θέα που δίνει άπλετο φως στο διαμέρισμα. Ακόμα, υπάρχει ένα δώμα στην ταράτσα του κτιρίου 10τμ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο καθώς και μία κλειστή θέση στάθμευσης – αποθήκη 24 τμ στο ισόγειο.
Το καθημερινό καθιστικό μαζί με το δώμα είναι πλεονεκτήματα που χρειάζεται να ληφθούν υπόψη καθώς προσδίδουν επιπλέον αξία στο ακίνητο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Ηράκλειο Αττικής περιβάλλεται από τους δήμους Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης και Λυκόβρυσης. Έχει αναπτυχθεί κυρίως ως οικιστική περιοχή γύρω από την περιοχή του σταθμού της γραμμής 1 του μετρό και διαθέτει πολλές πλατείες και όμορφα πάρκα. Προσφέρει πληθώρα επιλογών για οικογένειες, καθώς διαθέτει δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά κέντρα. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα άριστα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα. Η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας & της Πεύκης, την Αττική οδό & την Εθνική οδό, τα σχολεία, τα καταστήματα και τα νοσοκομεία της περιοχής προσδίδει επιπλέον πλεονέκτημα στην οικιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου.
Características
Referência
W-02TZJQ
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
102 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
4° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 250.000
Eficiência energética
ano de construção
1993
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante