Duplex 87 m², Lazarou, Nea Ionia

Nea Ionia
  • € 330.600
  • 3
  • 87
  • 2
  • Sim
Descrição
Το νέο έργο της GREEN Properties στη Νέα Ιωνία έρχεται για να ενισχύσει την έννοια του του ευ ζην στην πόλη και στην καθημερινότητα.

Πρόκειται για 16 διαμπερείς κατοικίες που χαρίζουν στους κατοίκους τους ιδιωτικότητα τοποθετώντας το κεντρικό κλιμακοστάσιο στο κέντρο του κτηρίου.

Οι ισόγειες κατοικίες διαθέτουν κήπους αποκλειστικής χρήσης προσφέροντας μια όαση χαλάρωσης και άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Το φυτεμένο δώμα κοινόχρηστης χρήσης, οι καθαρές γραμμές και οι γήινες αποχρώσεις του κτηρίου συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που αποπνέει ζεστασιά και ευφορία.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από́ την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά́ με βάση το προσωπικό́ σας γούστο αλλά́ και να επιλέξετε τα υλικά́ με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή́ υποστήριξη της ειδικά́ καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.



Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας συναντάται σε όλα μας τα έργα, εκμεταλλευόμενοι τον προσανατολισμό́ των κτηρίων για φυσικό́ φως, σε συνδυασμό́ με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ρεύμα, με την εγκατάσταση θερμοπρόσοψης σε όλο το εξωτερικό́ κέλυφος του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, με ενεργειακά́ κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής, πετυχαίνοντας, έτσι, οικονομία στην ενέργεια αλλά́ και μείωση του περιβαλλοντικού́ αποτυπώματος.
Informações
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Características
Referência e Data do anúncio
Δ3 ΛΥΚΙΑΣ - 16/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
87 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
4° andar, com elevador
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 330.600
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante