Apartamento T2 Χανιά , Χαλέπα, Centro, Chania

ChaniaΧανιά , Χαλέπα
  • € 409.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 1
  • Sim
Anúncio atualizado em 09/04/2024
Descrição
ΧΑΛΕΠΑ , σε θέση με γενναιόδωρη θέα στην θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή δημιουργείται τώρα ( 2024 ) ένα σύμπλεγμα μοντέρνων και πολυτελών διαμερισμάτων με υψηλές αισθητικές και κατασκευαστικές προδιαγραφε΄ς , σε ένα μεγάλο γωνιακό αστικό οικόπεδο .Εδώ είναι διαθέσιμο για πώληση ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου με επιφάνεια 90,57 τ.μ που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλόνι- κουζίνα ,δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και άνετη βεράντα με υπέροχη θέα στο Κρητικό Πέλαγος και στην ευρύτερη περιοχή. Η βεράντα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να εξασφαλίζει ιδιωτικότητα.
Η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι λιτή και απέριττη με μεγάλα ανοίγματα για άπλετο φυσικό φως και μεγάλη θέα .Η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου συνολικά είναι κατηγορίας Α+ .
ειδικά: **Κουφώματα αλουμινίου ** θερμομόνωση **αντλίες ψύξης- θέρμανσης **πόρτες ασφαλείας **Ηλιακοί θερμοσίφωνες**.Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μόνιμη διαμονή και παράλληλα προσφέρεται για βραχυχρόνια / τουριστική μίσθωσής λόγω της υπέροχης θέας.Τιμή πώλησης 409οοο €. ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ:::Ηπρομήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346.Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Características
Referência
1657702
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
91 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 409.000
Eficiência energética
ano de construção
2025
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante