• € 3.175.000
  • 495
  • 3+
Anúncio atualizado em 13/05/2024
Descrição
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Πωλείται τριώροφο νεοκλασικό κτίριο ανακατασκευασμένο σε 7 σουίτες βραχυχρόνιας μίσθωσης (με το σύστημα κλειδιών / δυνατότητα φιλοξενίας έως και 17 ατόμων). Σπάνιο ακίνητο μοναδικής θέσης, 5 λεπτα με τα πόδια απο τον Σταθμό Μετρό "ΣΥΝΤΑΓΜΑ", διατίθεται στο στάδιο της αποπεράτωσης, μετά από ουσιασική ανακατασκευή ανάδειξης του διατηρητέου κτίσματος, και μεγιστοποίησης των δυνατοτήτων αξιοποίησης. Με ενισχυμένο φέροντα οργανισμό, υποδομές για πολυτελή διαμονή (αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά), και ολοκληρωμένες μελέτες ηχοπροστασίας, χρωματικών συνδυασμών, και φωτισμού ανάδειξης εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, πρόκειται για ένα κτίριο που ακόμα και ως εργοτάξιο αποτελεί υπόδειγμα άρτιας προσέγγισης σε επανάχρηση διατηρητέου. Με εκλεκτικιστικές αναφορές στις όψεις, το project συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό hospitality με την ατμόσφαιρα του τέλους του 19ου αιώνα, σε χώρους ψηλοτάβανους, με υψήκορμα ανοίγματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Το ακίνητο βρίσκεται στον άξονα που συνδέει το Σύνταγμα με το Μοναστηράκι και θα μπορούσε εύκολα να λειτουργήσει ανεξάρτητα, ή ως παράρτημα σουιτών μεγαλύτερου ξενοδοχείου της περιοχής. Πλήθος επιλογών εστίασης, χώρων τέχνης και ψυχαγωγίας, καθώς και καταστημάτων πολυτελείας. Εξαιρετική τοποθεσία -στην καρδιά του ιστορικού κέντρου- ποιότητα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, άρτια προσέγγιση επανάχρησης διατηρητέου. Από τα μέχρι σήμερα εκτιμώμενα, διαφαίνονται εξαιρετικές αποδόσεις στα πλαίσια της ευρύτερης αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου ως high-end τουριστικού προορισμού.

Μια αποκλειστική πρόταση της Cobalt SPI στα €3,175 M για τη μεταβίβαση της εταιρίας που κατέχει το ακίνητο. Για λεπτομέρειες και για να κανονίσετε την επίσκεψή σας, παρακαλώ καλέστε στο 6973305656.

[Η θέση του ακινήτου στο χάρτη, καθώς και οποιαδήποτε διεύθυνση εμφανίζεται αυτόματα από την πλατφόρμα, είναι ενδεικτικά της γειτονιάς και μόνο και δεν απεικονίζουν την ακριβή διεύθυνση του ακινήτου.]
Características
Referência
EK-5876431
contrato
Venda
tipologia
Prédio | Propriedade de luxo
superfície
495 m²
quartos
3+ casas de banho
número total de andares do prédio
6 pisos
Utilizo do prédio actual
Hotel
outras características
Exposição externa
Custos
preço
€ 3.175.000
Eficiência energética
ano de construção
1880
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Opções adicionais

Contactar o anunciante