Apartamento T3 novo, quarto andar, Centro, Lárissa

Lárissa
  • € 174.000
  • 4
  • 111
  • 2
  • 4
Anúncio atualizado em 05/04/2024
Descrição
Στα Ηπειρώτικα, κοντά στο πάρκο Χατζηχαλάρ, σε οικόπεδο με νότιο προσανατολισμό, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, κατασκευάζεται νέα πολυτελής 5όροφη οικοδομή με υπόγειο και σοφίτα.
Πωλείται διαμέρισμα Δ2 4ου ορόφου 111 τ.μ. (Μεικτή επιφάνεια) 93 τ.μ καθαρού εμβαδού, με τρία υπνοδωμάτια , σαλόνι , κουζίνα , δύο μπάνια, με προεγκατάσταση υποδομής κλιματισμού, συναγερμού και οπτικής ίνας.
To διαμέρισμα είναι διαμπερές. Όλοι οι χώροι φωτίζονται με φυσικό φωτισμό. Μαζί με το διαμέρισμα παραχωρείται αποθήκη υπογείου και χώρος στάθμευσης.
Πρόκειται για μια κατασκευή με εξαιρετικό σχεδιασμό με δυνατότητα πολλών επιλογών διαφορετικών υλικών χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Οι Ενεργειακές και οι αντισεισμικές προδιαγραφές της κατασκευής υπερβαίνουν σε σημαντικό βαθμό τις ελάχιστες τυπικές απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) και του αυστηρού αντισεισμικού. Δηλαδή θερμομόνωση με το σύστημα της θερμοπρόσωψης πάχους 10 εκ., κουφώματα PVC Γερμανικά ενεργειακά με συντελεστή θερμοπερατότητας U=1,10 W/(m2*K), Ηλιακός, φωτοβολταικό για κάλυψη 100% κοινοχρήστων, κλπ. Κατά τον τρόπο αυτό, ελαχιστοποιούνται οι απαιτήσεις κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, μειώνοντας ουσιαστικά τα λειτουργικά έξοδα.
Características
Referência
EK-5896101
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
111 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
4° andar, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 174.000
despesas de condomínio
€ 1/mês
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante