Apartamento T3 Περικλέους, 5, Lofos Filaretou, Caliteia

CaliteiaΠερικλέους, 5
  • € 200.000
  • 4
  • 100
  • 1
  • 3
  • Sim
Descrição
Πωλείται διαμέρισμα σε ένα κεντρικό μέρος Καλλιθέας θέση:
Σπάρτη -Δημοσθένους, όπου υπάρχει μια μικρή τοπική αγορά, supermarket : Μασουτις ;Σκλαβενίτης ; Βασιλόπουλος και λίγο πιο πέρα LIDL ;φούρνοι;φαρμακεία και πολλά άλλα σε απόσταση 10 μέτρον, επίσης τρία τετράγωνα από το πάρκο Νιάρχου, όπου σε κοντινό μέλλον θα γίνει καί μέτρο. Εδώ καί 2 χρόνια στην παραλιακή ξεκίνησαν μεγαλύτερο project με ένωση παραλίας με υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων,που δεν θα διακόπτουν μετακίνηση πολιτών από πάρκο Νιάρχου προς πλατιά Νερού, γνωστή με διεθνές φεστιβάλ και διάφορες rock group σε παγκόσμια τουρνέ, όταν περνάνε από την χώρα μας. Καλλιθέα βρίσκεται στην κεντρική και προνομιακή θέση Αθήνας,με την μικρή απόσταση από τη Σύνταγμα, Γλυφάδα και το Πειραιά.
Το σπίτι γωνιακό με περιμετρικο ενιαίο μπαλκόνι. Προσανατολισμός ανατολικόμεσημβρινός, ηλιόλουστο φωτεινό και ευχαριστώ σαλόνι, κουζίνα και 2 υπνοδωμάτια πρωϊ καί μεσημέρι ,υπάρχει ήλιος και φυσικό φως στο σπίτι. Ξεχωριστά 3 υπνοδωμάτια από τό σαλόνι καί κουζίνα, υπάρχει δυνατότητα να μπει και μια πόρτα για ηχομόνωση σε περίπτωση που υπάρχουν μικρά παιδιά.
Στο μπάνιο πλήρες ανακαινισμένα όλα υδραυλικα , λεκάνη, πλακάκια εντοιχιζόμενο έπιπλο για νεροχύτη και πλυντήριο ρούχων. Μπάνιερα - υδρομασάζ γωνιακό ,σε άριστη κατάσταση, άνετο για διαφορετικούς σωματότυπους. Παράθυρο του μπάνιου ανοίγει προς μπαλκόνι για να αερίζεται και να στεγνώσει ο χώρος,για πάντα στεγνό μπάνιο χωρίς υγρασία. Ένα πολύ λειτουργικό σπίτι για μια μεγάλη οικογένεια με διαφορετικές ανάγκες λειτουργίας τής , χωρίς καμία ενόχληση για ολα μέλη. Τοποθεσία περιέχει αρκετά μεγάλη
επιλογή μέσο μαζικής μεταφοράς λεοφορια2 λεπτά , τρόλεϊ και τρένο ,5-15 λεπτά με τα πόδια για σταθμό Καλλιθέας. Έχει πολύ καλή πρόσβαση για παραλιακή, Συγγρού,και Βουλιαγμένης.
Informações
outras características
Porta blindada
Características
Referência e Data do anúncio
EK-5966589 - 26/04/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
100 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Custos
preço
€ 200.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
1980
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado