Apartamento T3 Σταυρούπολη, Nikopoli, Stavroupoli

StavroupoliΣταυρούπολη
  • € 140.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • 1
  • Não
Descrição
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Σταυρούπολη - Νικόπολη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 125 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1980. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, έχει θέα Αστικό τοπίο και έχει Νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Βαμμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Internet, Μισθωμένο, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €140.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Informações
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / PVC
Características
Referência e Data do anúncio
686051 - 20/01/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
125 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 140.000
Eficiência energética
ano de construção
1980
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Livre
Opções adicionais

Contactar o anunciante