Apartamento T2 novo, terceiro andar, Alsos Pagkratiou, Pagkrati

Pagkrati
  • € 395.000
  • 3
  • 84
  • 2
  • 3
  • Sim
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição
Ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας, σε ιδανική τοποθεσία μεταξύ του Άλσους Παγκρατίου και του Καλλιμαρμάρου, αυτό το διαμέρισμα είναι μέρος ενός ολοκαίνουργιου κτιρίου που θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο του 2025.
Συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση με την εξαιρετική τοποθεσία και την εύκολη πρόσβαση, αυτή η μοναδική ιδιοκτησία θα επιτρέψει στους νέους ιδιοκτήτες να βιώσουν όλες τις δυνατότητες που έχει η πόλη να τους προσφέρει. Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και δεδομένου ότι το κτίριο είναι υπό κατασκευή, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν τα υλικά που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.
Το διαμέρισμα διαθέτει 1 σαλόνι/ τραπεζαρία, 1 κουζίνα , μία κρεβατοκάμαρα με μπάνιο, 1 ακόμα υπνοδωμάτιο καθώς και ένα μικρότερο μπάνιο.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι στρατηγική καθώς απέχει μόλις 4' με τα πόδια από το Μουσείο Γουλανδρή και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. 10' με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και την περιοχή του Κολωνακίου. Βρίσκεται επίσης μόλις 1 χλμ από τον Λόφο του Λυκαβηττού.
Η πολυσύχναστη περιοχή γύρω από το διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεστε όπως σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, σχολεία, παιδική χαρά, γυμναστήριο, πάρκο, εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. Αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα είναι ιδανικό για εργένηδες, ζευγάρια ή για άτομα που θέλουν να επενδύσουν στην αγορά ενός ολοκαίνουργιου ακινήτου με πάρκινγκ στην καρδιά της Αθήνας και αναζητούν μια κορυφαία και στρατηγική τοποθεσία.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Παγκράτι είναι μια περιοχή στρατηγικής τοποθεσίας μιας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κολωνάκι, το Σύνταγμα, τους Βασιλικούς Κήπους, το Καλλιμάρμαρο, τον Λυκαβηττό και μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο ή το μετρό από το Λιμάνι του Πειραιά . Απέχει μόλις 5 λεπτά από την πλησιέστερη είσοδο της Αττικής Οδού με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και άλλες τοποθεσίες της Αττικής. Το παγκράτι διαθέτει εξαιρετική συγκοινωνία.
Características
Referência
W-02U8U9
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
84 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 395.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante