Estúdio segundo andar, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 145.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 17/05/2024
Descrição
Αναβαθμίστε το χαρτοφυλάκιό σας στον χώρο των ακινήτων με αυτό το φανταστικό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και ενός μπάνιου που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο. Με δάπεδα από παρκέ στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιο, αυτή η κατοικία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και κομψότητας.

Στο μπαλκόνι, όπου μια συνοικιακή θέα δημιουργεί το πλαίσιο για χαλάρωση και απόλαυση. Είτε πρόκειται για το να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ σας είτε την ανάγνωση ενός βιβλίου, το μπαλκόνι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για την καθημερινή σας διαφυγή.

Αυτό που καθιστά αυτό το ακίνητο πραγματικά ξεχωριστό είναι η δυναμική του ως επενδυτική ευκαιρία. Δεν είναι απλώς ένα σπίτι, είναι μια στρατηγική επένδυση ήδη ενοικιασμένη για τα επόμενα δύο χρόνια. Φανταστείτε την αίσθηση γαλήνης και τη σταθερή ροή εισοδήματος που συνοδεύουν αυτό το είδη μισθωμένο ακίνητο.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν τη σπάνια ευκαιρία για να εισέλθετε στον κόσμο των επενδυτικών ακινήτων.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η περιοχή Αμπελόκηποι είναι σχετικά κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Αθήνας και θεωρείται μέρος του κεντρικού δήμου της πόλης. Η απόσταση από τους Αμπελόκηπους μέχρι την καρδιά της Αθήνας είναι περίπου 4-5 χιλιόμετρα. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους αμπελώνες που υπήρχαν κάποτε στο σημείο αυτό κατά τη διάρκεια παλαιότερων εποχών. Σήμερα, πρόκειται για μια πυκνοδομημένη
πυκνοκατοικημένη και ποικιλόμορφη γειτονιά, γνωστή για το μείγμα των οικιστικών και εμπορικών χώρων της. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Οι Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ορισμένες από τις πλατείες της, όπως η πλατεία Μαβίλη, είναι πολυσύχναστες με πολλές καφετέριες και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Características
Referência
W-02UFTA
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
50 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Custos
preço
€ 145.000
Eficiência energética
ano de construção
1980
aquecimento
Centralizado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante