Estúdio novo, primeiro andar, Dioikitirio, Salónica - Centro

Salónica - Centro
  • € 170.000
  • 2
  • 61
  • 1
  • 1
  • Sim
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição
Αυτό το διαμέρισμα είναι ένα από τα λίγα νεόδμητα στο κέντρο της πόλης, με όλες τις ανέσεις που παρέχει το καινούριο και στο εσωτερικό του σπιτιού και στους κοινόχρηστους χώρους. Ευρύχωρο, με ιδιωτική αποθήκη στο υπόγειο, μεγάλο μπαλκόνι, με απόσταση ένα βήμα από την κοινωνική ζωή της πόλης αλλά παράλληλα σε ήσυχη γειτονιά. Ιδανικό για κάποιον που αγαπάει την πόλη και θέλει να έχει ησυχία στο σπίτι του και ιδανικό για επένδυση λόγω της θέσης του.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ανηφορίζοντας την πλατεία Αριστοτέλους και αφού περάσει κανείς το άγαλμα του Βενιζέλου, ανάμεσα στις οδούς Ολύμπου και Φιλίππου βρίσκεται η Ρωμαϊκή Αγορά, ένα από τα σημαντικότερα Ρωμαϊκά Μνημεία της Θεσσαλονίκης. Για σχεδόν τρεις αιώνες αποτελούσε σημείο αναφοράς καθώς ήταν κοινωνικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο. Η Αρχαία Αγορά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Ρωμαϊκά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης ανάμεσα στην Εγνατία οδό και την οδό Αγίου Δημητρίου, στη βόρεια πλευρά της Πλατείας Αριστοτέλους.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή εξυπηρετείται απο την λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ και προς δυτικά αλλά και προς ανατολικά.

Επενδυτική Δύναμη: Υπάρχουν ξένα funds που ήδη επενδύουν στην περιοχή όπου δείχνει να έχει ανοδική τάση. Λόγω τοποθεσίας είναι πόλος έλξης για φοιτητές, νέους, αλλά και γονείς που θέλουν να ενοικιάσουν σπίτι στα παιδιά τους ως φοιτητές ώστε να υπάρχει άμεση προσβασιμότητα σε όλο το κέντρο της πόλης.
Características
Referência
W-02UGGD
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
61 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador, com acesso a deficientes
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 170.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante