Terreno para construção para Venda

PatrasΑλκίνοου 8, Πάτρα 26442
  • € 103.000
  • 257
Anúncio atualizado em 10/02/2024
Descrição
Προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικό οικόπεδο στην όμορφη περιοχή των Δαφνών. Το εν λόγω ακίνητο διαθέτει προνομιακή θέση, καθώς βρίσκεται σε νεόδμητο οικισμό πολυτελούς κατασκευής με πρόσωπο σε 2 δρόμους με νότιο ανατολικό προσανατολισμό.
Με μόλις 400 μέτρα από την κοντινότερη παραλία, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε την ηρεμία και τη φύση του παράλιου τοπίου. Επιπλέον, η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά, ενώ η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου είναι προσβάσιμη σε μόλις 5 λεπτά.
Το περιβάλλον διακρίνεται για την ηρεμία και τον πράσινο χαρακτήρα του, προσφέροντας έναν ιδανικό τόπο για ξεκούραστη διαβίωση. Επιπλέον, το κέντρο του Ρίου παρέχει όλες τις ανέσεις για μια άνετη και εύκολη διαβίωση, καθιστώντας αυτήν την περιοχή ιδανική για την οικογένεια σας.
Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές των Δαφνών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο από κοντά!
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7729
☎️ 210 6812500
Características
Referência
17137
contrato
Venda
tipologia
Terreno para construção
superfície
257 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Custos
preço
€ 103.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante