Apartamento T3 muito bom estado, segundo andar, Centro, Perama

Perama
  • € 200.000
  • 4
  • 164
  • 2
  • 2
  • Não
Anúncio atualizado em 06/04/2024
Descrição
Πέραμα, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές Διαμέρισμα 164τ.μ. σε 186τ.μ. οικόπεδο προσόψεως στον 2ο όροφο με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, εσωτερική αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1986, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από μάρμαρο, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα με άνετα μεγάλα δωμάτια. Η θέρμανση είναι ατομική με τζάκι πετρελαίου και δική του δεξαμενή. Υπάρχει στο τεράστιο σαλόνι και επιπλέον παραδοσιακό τζάκι. Μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα και με 4η κρεβατοκάμαρα. Η θέα του στη θάλασσα και στην πόλη είναι απεριόριστη. Η κατοικία βρίσκετε σε τριπλοκατοικία και στον τελευταίο όροφο όπου το 2017 μαζί με τον ανακαίνισή του, έγινε και θερμομόνωση της ταράτσας. Υπάρχει εσωτερική αποθήκη εκτός από το πατάρι και επιπλέον χώροι αποθήκευσης. Τα μπαλκόνια είναι μεγάλα και σε αυτά έχουν πρόσβαση όλα τα δωμάτια της κατοικίας. Υπάρχει αναμονή και θέση τοποθέτησης ασανσέρ και αντίστοιχη προσφορά για την τοποθέτησή του για όποιον το επιθυμεί.

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιπλέον χαρακτηριστικά: TZAKI, ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 200.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11196 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Características
Referência
11196
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
164 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar
outras características
Lareira
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 200.000
Eficiência energética
ano de construção
1986
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante