Apartamento T2 novo, Pagkrati - Centro, Pagkrati

Pagkrati
  • € 300.000
  • 3
  • 77
  • 1
  • Sim
Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição
Σε μια γραφική πεζοδρομημένη γειτονιά του Παγκρατίου, η οποία αναδείχθηκε σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της Αθήνας, βρίσκεται πλέον ένα υπέροχο κτίριο υψηλής αισθητικής και μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Το κτίριο δημιουργήθηκε με τέτοιον τρόπο ώστε όλοι οι χώροι των διαμερισμάτων να έχουν μεγάλα ανοίγματα προς τον πεζόδρομο και πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες.

Το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, με συνολικό εμβαδόν 77 τ.μ., αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια που βλέπουν σε κοινό με το σαλόνι μεγάλο μπαλκόνι προσόψεως, με το ένα από αυτά να είναι master. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο μοντέρνο μπάνιο.

Όλοι οι χώροι του διαμερίσματος είναι λειτουργικοί, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση. Τα μεγάλα ανοίγματα σε μορφή παραθύρων και πορτών παρέχουν άφθονο φυσικό φως και προσφέρουν μια ευχάριστη θέα στη βεράντα και τον περιβάλλοντα μεγάλο πεζόδρομο.

Το διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα φωτεινό ενεργειακής κλάσης Α, σχεδιασμένο με σύγχρονη minimal αισθητική. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, open plan κουζίνα, μεγάλο καθιστικό, τραπεζαρία και μπάνιο. Διαθέτει δάπεδο από υπερπολυτελή πλακίδια, αυτόνομη εγκατάσταση ψύξης θέρμανσης με αντλία θερμότητας, προεγκατάσταση φυσικού αερίου, ηλιακό, boiler, αλουμίνια με θερμοδιακοπή και διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά, προεγκατάσταση συναγερμού και 1 θέση στάθμευσης.

Σήμερα, το Παγκράτι, άν και βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το εμπορικό και διοικητικό κέντρο, προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και ηρεμίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία από τις λίγες καταπράσινες πεζοδρομημένες οδούς, με ελάχιστη κίνηση οχημάτων, με ελεύθερο πλάτος 15 μ., δημιουργώντας ένα μοναδικό αστικό μικροκλίμα.
Características
Referência
EK-6113949
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
77 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 300.000
despesas de condomínio
€ 50/mês
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante