Sótão Παγκράτι, Varnava, Pagkrati

PagkratiΠαγκράτι
  • € 4.500/mês
  • 4
  • 224
  • 3
  • 3
  • Sim
Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição
Ευρύχωρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας με roof garden και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό και πολυτελές ακίνητο στην καρδιά της Αθήνας, θα λατρέψετε αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα στον 3ο όροφο ενός ιστορικού νεοκλασικού κτηρίου στο Μετς, μια ήσυχη και γοητευτική γειτονιά κοντά στον Εθνικό Κήπο και το Ναό του Ολυμπίου Διός.

Αυτή η εκπληκτική ιδιοκτησία 225μ² σας προσφέρει ευρύχωρο και κομψό χώρο διαβίωσης με ψηλά ταβάνια, μάρμαρο και ξύλινο δάπεδο καθώς και ένα μοντέρνο και άνετο roof garden με στούντιο 36μ², μπάρμπεκιου και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Διαθέτει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό και διπλά τζάμια.

Η τοποθεσία αυτού του ακινήτου είναι ασυναγώνιστη καθώς απέχει μόλις λίγα λεπτά από τους κύριους αρχαιολογικούς χώρους, το μουσείο της Ακρόπολης, καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται η Πλατεία Συντάγματος, η Βουλή, το Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Μπορείτε επίσης να φτάσετε εύκολα σε γραμμές λεωφορείων και τραμ που σας συνδέουν με την υπόλοιπη πόλη και το αεροδρόμιο.

Αυτό το ακίνητο είναι κάτι περισσότερο από ένα διαμέρισμα. Είναι τρόπος ζωής. Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να ζήσετε σε μια ιστορική και αριστοκρατική κατοικία με νεοκλασικό χαρακτήρα και μια σύγχρονη πινελιά. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όποιον αγαπά την Αθήνα και τον πολιτισμό της.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι ιστορίας και ένα κομμάτι του παραδείσου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια προβολή και να κάνετε μια προσφορά. Αυτό το ακίνητο σας περιμένει.
Características
Referência
759588
contrato
Renda
tipologia
Sótão
superfície
224 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
3° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 4.500/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2003
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante