Duplex 175 m², Centro de Saronida - Praia, Saronida

Saronida
  • € 400.000
  • 5
  • 175
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 01/06/2024
Descrição

O κωδικός ακινήτου 625689 αποτελεί τον πραγματικό θησαυρό της περιοχής Σαρωνίδα στο Υπόλοιπο Αττικής.
Μια πανέμορφη μεζονέτα 2 επιπέδων, με συνολική επιφάνεια 175 τ.μ. σε συγκρότημα κατοικιών που θα σας καταπλήξει με τις πολλές ανέσεις της. Το σπίτι αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα 3 εκ των οποίων είναι master με δικό τους μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, 3 πλήρως ανακαινισμένα μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2010 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, δίνοντας έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Θα απολαύσετε άνετη θέρμανση χάρη στο αυτόνομο σύστημα θέρμανσης πετρελαίου, καθώς και σε όλους τους χώρους θα βρείτε κουφώματα αλουμινίου, επιλεγμένα πλακάκια και ξύλινα πατώματα. Η είσοδος του σπιτιού είναι ασφαλής, με θωρακισμένη πόρτα και εσωτερικό σύστημα συναγερμού. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες θα σας προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο, ενώ το σπίτι διαθέτει επίσης και πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σας.
Ένα υπέροχο τζάκι θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ενώ τις ζεστές μέρες θα μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο με τις υπέροχες ανθισμένες γωνιές του. Το σπίτι διαθέτει επίσης κλιματισμό, σίτες σε όλα τα παράθυρα, διπλά τζάμια για μεγαλύτερη απομόνωση, νυχτερινό ρεύμα και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στα επάνω επίπεδα του σπιτιού. Το μεγάλο μπαλκόνι των 60 τ.μ. θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η μεζονέτα προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη και πολυτελή κατοικία, σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Αττικής. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε, με τιμή μόλις 400.000 €.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Características
Referência
625689
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
175 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 400.000
Eficiência energética
ano de construção
2010
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante