Apartamento T2 25ησ μαρτιου 135, Agios Nikolaos, Charilaou

Charilaou25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 135
  • € 280.000
  • 3
  • 96
  • 1
  • 2
  • Sim
Anúncio atualizado em 28/03/2024
Descrição
Χαριλάου, Οσία Ξένη: Πωλείται διαμπερές Διαμέρισμα 96τ.μ. πολυτελείας στον 2ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι βαμμένο και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

 

Το ακίνητο παραδίδεται με Ιταλική κουζίνα 8 μέτρων, ντουλάπες έπιπλο σε όλα τα υπνοδωμάτια, ηλεκτρικά στόρια, αντικουνουπικές σίτες,  εντοιχισμένα καζανάκια, έπιπλα μπάνιου, πλακίδια δαπέδου και λουτρού διάφορων διαστάσεων και χρωμάτων.

 

Επιπρόσθετα το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, πλήρες σύστημα συναγερμού και πυρανίχνευσης, εγκατάσταση κλιματισμού, ηλιακού θερμοσίφωνα και οπτικής ίνας.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της Χαριλάου δίπλα σε σχολεία, Αστυνομικό Τμήμα, Νοσοκομείο/ Κέντρο Υγείας, Τράπεζες/ ΑΤΜ, Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες. 

 

Κοντά σε στάσεις αστικών λεωφορείων.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

 

Τιμή 280.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-1046
Características
Referência
1972-1046
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
96 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 280.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante