Duplex Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
  • € 540.000
  • 3
  • 126
  • 2
  • Não
Descrição
Κωδικός ακινήτου:
Πωλείται, στο πολυτελές – eco friendly Συγκρότημα κατοικιών που κατασκευάζεται στο Κοντάρι, Μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 126,51 τ.μ.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα βγαλμένο από το μέλλον με έμφαση στην ποιότητα, την φινέτσα και την πολυτέλεια.
Όσον αφορά το εσωτερικό, οι χώροι αναπτύσσονται με συνεχόμενη λειτουργική ροή, ενώ τα ανοίγματα προς όλες τις ελεύθερες πλευρές είναι τέτοια που να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τον έξω χώρο, χωρίς να χάνεται όμως η ιδιωτικότητα.
Το επίπεδο του ισογείου αποτελείται από χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό, laundry room, ένα λουτρό και ένα υ/δ, ενώ τα γραμμικά ανοίγματα προς τους κοινόχρηστους χώρους εξασφαλίζουν τη διαμπερότητα και την άμεση πρόσβαση στον ημιυπαίθριο χώρο επιφάνειας 62,66 τ.μ.
Στον όροφο μεταφερόμαστε από εσωτερική κλίμακα και συναντάμε τον χώρο υποδοχής ορόφου και ένα master room με ιδιωτικό λουτρό. Στο επίπεδο αυτό έχουμε μπαλκόνι επιφάνειας 9,79 τ.μ.
Η κατοικία έχει το δικό της κήπο, κοινόχρηστο χώρο BBQ, γήπεδο Beach Volley, παιδική χαρά και άνετο χώρο στάθμευσης. Επιπροσθέτως, διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panels) έτσι ώστε να παράγει την δική της ενέργεια από τον ήλιο, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας, κλιματισμό αρίστης ποιότητας και ηλεκτρικά κουφώματα.
Ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει μικρές καθημερινές αποδράσεις από την ζωή της πόλης. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το πράσινο, που αποτελεί βασικό στοιχείο της διαμόρφωσης εναρμονίζοντας έτσι το συγκρότημα με το φυσικό τοπίο αλλά και μέσω του υγρού στοιχείου και συγκεκριμένα τον διαμορφωμένο χώρο αναψυχής με την πισίνα.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο απ' όσα έχετε δει μέχρι τώρα. Με σύγχρονο design, βιοκλιματικό σχεδιασμό, ενεργειακή αυτονομία και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση αυτό το συγκρότημα με τα διαμερίσματα – μίνι βίλες αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για σύγχρονες οικογένειες που ψάχνουν έναν συνδυασμό πολυτέλειας και ενεργειακής αποδοτικότητας.

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
Referência e Data do anúncio
53220 - 28/02/2024
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
126 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 540.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante