Vila familiar Γλυσίδια, Γλυσίδια 84400, Paroikia, Paros

ParosΓλυσίδια, Γλυσίδια 84400
  • € 980.000
  • 4
  • 175
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição
Η πέτρινη βίλα στην Πούντα της Πάρου, που είναι διαθέσιμη προς πώληση, προσφέρει έναν απολύτως εντυπωσιακό τρόπο ζωής. Ας δούμε μια λεπτομερή περιγραφή του ακινήτου:

Τοποθεσία: Η βίλα βρίσκεται στην όμορφη και πανέμορφη περιοχή της Πούντα στην Πάρο κοντά στο αεροδρόμιο, προσφέροντας εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και το γύρο τοπίο. Η τοποθεσία αυτή είναι ιδανική για όσους αναζητούν απομόνωση και χαλάρωση.

Επιφάνεια: Η βίλα έχει επιφάνεια 195 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για μια άνετη διαβίωση.

Σχεδιασμός: Η βίλα είναι κατασκευασμένη από πέτρα, προσδίδοντας τη χαρακτηριστική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού Πάρο. Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει ευρύχωρα δωμάτια με πολλά παράθυρα και γυάλινες πόρτες που επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό και εξασφαλίζουν την θέα στη θάλασσα από πολλές γωνίες του σπιτιού.

Πισίνα: Η βίλα διαθέτει πισίνα, που προσφέρει την τέλεια ανακούφιση κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η πισίνα περιβάλλεται από όμορφη πλακόστρωτη αυλή και έχει θέα προς τη θάλασσα.

Κήπος: Η ιδιοκτησία διαθέτει μεγάλο κήπο γεμάτο φυτά και λουλούδια, προσφέροντας έναν πανέμορφο περιβάλλον για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Εξοπλισμός: Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιπλωμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές που θα χρειαστείτε για μια άνετη διαμονή, όπως κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πολλά άλλα.

Αυτή η πέτρινη βίλα στην Πούντα της Πάρου είναι μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και την μοναδική αίσθηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο πανέμορφο νησί της Πάρου.
Características
Referência
W-02TDTZ
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
175 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sótão
Exposição externa
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 980.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante