Duplex Κρανίδι, Centro, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 480.000
  • 4
  • 136
  • 3
  • Não
Anúncio atualizado em 16/03/2024
Descrição
Η μεζονέτα καλύπτει 136 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων με όμορφο κήπο, και η μεζονέτα είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα.
Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με μπάνιο en-suite, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο και προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Ο επάνω όροφος περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με μεγάλες βεράντες που προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει εγκαταστάσεις BBQ και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η μεζονέτα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις διακοπών. Επιπλέον, βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδήγησης από δημοφιλείς παραλίες και τα κοντινά νησιά όπως η Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος.
Επιπλέον, η κοντινή απόσταση του ακινήτου από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Ναύπλιο, Επίδαυρος, Μυκήνες και το Λεωνίδιο προσθέτει ευκαιρίες για πολιτιστική εξερεύνηση δίπλα στην παραθαλάσσια απόλαυση.
Características
Referência
477152
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
136 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Porta blindada
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 480.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante